Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykałykałyscie sie kiedyś z facetem, który was nie pociągał fizycznie?

Polecane posty

Gość gość

ale miał inne zalety?

Gość gość
*spotykałyście miało być :D

Gość gość
tak,teraz jest moim mężem...na początku mi się nawet za bardzo nie podobał...ale małymi kroczkami zaczęłam go zmieniać i stał się przystojny...teraz jest ciachem ;)

dla mnie facet musi mieć to coś. to sie czuje, a nie widzi, a wtedy jego fizycznosc mnie malo interesuje

Gość gość
tak, to były pierwsze randki z internetu, liczyłam,że koleśś będzie ładniejszy niż na fotce, albo taki jak na fotce, w realu okazywał się pasztetem, drugich randek nie było, bo jestem wzrokowcem i nie bede oszukiwac siebie ani jego, nie jesstem desperatka, potem poznałam ciacho takie,że hej, zaprosił mnie na randkę i już jesteśmy razem, ale naprawdę jest taki piękny,że jak go widzę to już mam mokro :classic_cool: ma też inne zalety jak intelekt, wrażliwość,poczucie humoru, ale przykuł moją uwagę wwyglądem, a dopiero zatrzymał charakterem :) :classic_cool:

Gość gość
up

Gość gość
tak, poznałam faceta był swietny ! i brzydki b. fajnie mi sie z nim rozmawiało i spędzało czas - razem pracowaliśmy z czasem ziezle mnie zbałamucił i po czasie zaczął mi sie podobać :)

Gość gość
Tak, trzeba dać się poznać. Spotykałam się z takim jednym bo był miły i w sumie to stwierdziłam że nie mam nic do stracenia i może miło spędzę czas. Teraz przygotowuje się do ślubu z tym gościem w tym miesiącu :) Pokochałam go jak nigdy nikogo przedtem. To coś w drugim człowieku nie zawsze jest widoczne od "pierwszego wejrzenia" :) good luck!

Gość gość
ja się spotykałam, nie podobał mi się w ogóle i nie pociągał ale był fantastycznym kompanem wypraw, rozmów itp. niestety brak pociągu do niego spowodował że nie zdecydowałam się na związek z nim, dochodziło do kilku prób typu całowanie i pieszczoty ale nie mogłam się przemóc aby pójść dalej, uczciwie mu powiedziałam że nie możemy być razem, co najwyżej jako przyjaciele