Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra chłopaka chce żebym oddała prezent

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak (jesteśmy razem od 10 miesięcy) podarował mi bez okazji bransoletkę Pandora, co jest dosyć drogim prezentem i sama byłam zaskoczona, ze sie tak wykosztował, ale się ucieszyłam. Jak tylko jego siostra się o tym dowiedziała to się zapowietrzyła, a potem na osobności powiedziała mi, że nie powinnam była przyjmować tego prezentu bo jest za drogi, że naciągam jej brata (mojego chłopaka) i że muszę go oddać. Wszystko agresywnym tonem. Mamy po 22 lata, chłopak pracuje, ja studiuję, jego siostra ma 27 i ma już męża i dziecko. Z jednej strony wydaje mi się, że jest zazdrosna bo jej mąż nie kupuje jej takich prezentów, a z drugiej obawiam się, że wiecej ludzi pomyśli, że chodzi mi tylko o kasę. Co robić?

Gość gość
a komu niby mialabys oddac ta pandore, jej? powiedz to chlopakowi, hehe

Gość gość
pewnie sypia ze swoim bratem i stad ta chora zazdorość :o pachnie kaziroctwem na kilometr tylko kwestia czasu kiedy zastaniesz ich w łóżku

Gość gość
Powiedz chłopakowi, co za bezczelna zazdrosnica. Jeśli planujecie wspólną przyszłość to niewesoło będziesz mieć z taką szwagierką :O

Gość gość
gosc z ma całkowitą rację! Ja pójdę o krok dalej, bo mi wygląda na to że cała rodzina praktykuje tzw. family f****ng, czyli brat z siostrą, matka z synem, ojciec z córką itp. Uciekaj od tej chorej, zboczonej rodzinki póki czas! :o

Gość gość
Taka bransoletka dużo kosztuje, mój chłopak nie zarabia zbyt wiele i jego siostrze nie podoba się że wydaje tyle na mnie. Raz po kinie poszliśmy do niego do domu (jego siostra z rodziną mieszkają z nim i z rodzicami) to chyba z 15 minut się rozwodziła nad tym, ze filmy można oglądać za darmo w internecie, a nie wydawawać 50zł na bilety i popcorn :/ To samo jak jemy gdzieś na mieście. A jeszcze jak się dowie, że to chłopak za mnie zapłacił (np. tak było w walentynki) to ją skręca :/ Ona uważa, że go wykorzystuję i nagaduje na mnie jego rodzicom. Studiuję dziennie cieżki kierunek i nie mam czasu na pracę, ale w wakacje zarobiłam za granicą kilkanaście tysięcy złotych więc nie jestem darmozjadem (ale nie chcę jej mówić jakie są moje oszczędności), a ona uważa że tylko się lenię. Zależy mi na dobrych kontaktach z rodziną mojego chłopaka. Może powinnam jednak oddać ten prezent?

Gość gość
dziewczyno uciekaj od tej chorej zboczonej rodziny, oni tam wszyscy seksy uprawiaja ze soba

Gość gość
TOBIE sie to powinno nie podobac ale ty przeciez jestes ksiezniczka urodzona jestes po to by ktos od ust sobie odjal a tobie zabawke kupil myle sie?

Gość gość
Czemu jej się to powinno nie podobać? Chłopak jej kupił za swoje pieniądze a nie jego siostra.

Gość gość
autorko olej jej gadanie, nikt Twojego chłopaka nie zmusił do kupienia tej pandory, moze tówj facet wspierał siostre finansowo i przestał odkad ma ciebie i moze to jej nie pasi. Powiedz chłopakowi co ona powiedziała i za nic nie oddawaj bransoletki, niech odrazu skonczy sie jakis chory układ w tej rodzinie

Gość gość
dlatego ze jak sa RAZEM to jej rola niekoniecznie ogranicza sie do huby chyba ze robi to swiadomie i z premedytacja ale wtedy siostra nie powinna wolac bransoletki tylko brata

Gość gość
uwielbiam takich ludzi. na twoim miejscu za kazdym razem kiedy kupisz sobie cos (sama) to mowilabym tej siostrze, ze to wlasnie jej brat ci to sprezentowal. moze wtedy przestanie komentowac i zrozumie, ze zwiazek i milosc dwojga ludzi to takze chodzenie do kina i robienie sobie prezentow. czy ta siostra ma faceta?

Gość gośćcde
kocha cie to ci kupil a siostrze nic do tego,zreszta jakbys chciala oddac to by sie obrazil. Chyba nie chcesz aby bylo mu przykro prawda? To radocha dla faceta jak moze cos darowac swojej w moim przypadku zonie wiec przyjmujac i cieszac sie z prezentu sprawilas mu radosc. Siostrą sie nie przejmuj niech gada na zdrowie. A jesli znow bedzie mowic cos to mozesz powiedziec - ty to sobie mozesz gadac i sie odwroc i idz

Gość gość
jak dla mnie osobiscie moze znalesc sobie milion jeleni ktorzy ja beda sponsorowac, nie moja broszka jest tylko jedno ale gdzie jest granica sponsoringu nierobow z przerostem formy nad trescia na to pytanie powinien sobie odpowiedziec kazdy chlopak we wlasnym zakresie

Gość gość
obdarowywanie ukochana osobe prezentami to sama przyjemnosc, widac ta siostra jest zazdrosna bo maz jej nic nie daje albo ciagneła kase z brata i jest w****iona ze sie dobre skonczyło