Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet uprawia też sex z mężczyznami

Polecane posty

Gość gość

ostatnio się przyznał że uprawiał sex z kolegą i spodobało mu się to lecz nadal chce być ze mną ratunku co mam zrobić na domiar zlego kocham go

Gość gość
rozpędź się solidnie i rąbnij łbem w ścianę a potem przestań wymyślać durne prowokacje. A jeśli nie jest to prowo to go zostaw

Gość gość
niestety to jest prawda a ja czuję się w tym wszystkim strasznie zagubiona

Gość gość
no, ale w czym masz problem. Skoro Cię zdradził to będzie to robił nadal, a to czy z facetem czy kobitą jest drugorzędne. Jakby Cię zdradzał z kobietami to byłoby Ci lżej i nadal byś z nim była? Gwarantuję Ci, że będzie to robił nadal Związek z bi to porażka. Jak zdradza z kobietą to szuka odmiany, ale teoretycznie tego samego co ma w domu. Ale Ty go nie wygrzmocisz, nie zrobi ci laski, więc jesteś na z góry przegranej pozycji. Odpuść to sobie, szkoda własnych nerwów

Gość gość
właśnie tego potrzebowałam mądrej rady dziękuje bo tak naprawdę nie miałam z kim o tym porozmawiać a pogubiłam się strasznie

Gość gość
jakas ty nietolernacyjna!! teraz doope to nadstawiaja nawet politycy, zwlaszcza w naszym kraju, moga ich dyymac wszyscy inni i jeszcze powiedza ze tak ma byc! by zylo sie lepiej!