Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEXOWNE KOBIECE CIAŁA

Polecane posty

Gość gość

takie 100/65/100 tylko dla prawdziwych mężczyzn ociekających testostetonem naukowo udowodniono że mescy faceci z dużą iloscia testosteronu na babki biorą tesexowne cycate z fajnymi pupkami zdechłe płaskie tylko dla ciot prawików brzydali desperatów prawdziwy facet znajdzie boginie ktora ma czym podniecic

Gość gość
ja mam wymiary 100/63/100 nie wszystkie sa kwadratami jak ty hahaha

Gość gość
i jeszcze się podszywa :) naprawdę myślisz że ludzie są tak naiwni??

Gość gość
a ty mylisz że wszystkie kobiety są niezgrabne płaskie i proste? moja siostra ma wymiary 98/60/98 zawsze była proporcjonalna ale figurę zawdzięcza ostrym ćwiczeniom trochę jej zazdroszczę ona mówi że na 100 poprzestania ja jestem chudsza ale różnica między talią a biodrami u mnie wynosi prawie 30 cm nasza mama też miała talie osy choć co prawda z tego co ogólnie widze u większoci kobiet nie ma nawet 10 cm różnicy dlatego nie dziwi fala jadu i zawiści

Gość gość
Potwierdzam.

Gość gość
ależ tu wszystkie kobiety mają 30 cm różnicy między talią a tyłkiem! zwłaszcza te które twierdzą że 100/65/100 jest niemożliwe! ta pani ma pewnie wymiary 120/150/120 można? można!

Gość gość
gość 03.06.2014 znowu ten debil-specjalista co wrzucal ciągle hayek idioto, znajdź mi jakas laske o 65 w talii przy takich wymiarach. a przyznam ci rację nie masz pojęcia o wymiarach kobiecych Ja mam 105 w cyckach, 64 w talii i 95 w biodrach.

Gość gość
mimo wszystko ja podziękuję za 100cm w tyłku :/

Gość gość
I dalej sie podszywasz Nie maja nawet 10 cm roznicy? Nie masz pojecia o kobiecych jak mowilam :) taa, 70 cm w talii i 80 w biodrach, juz to widze. Nie istnieje takie cos ... Poza tym duza roznica nic nid gwarantuje, mozna miec w biodrach 95 a w talii 67 i wcaldE nie byc kobieca :)

Gość gość
zaraz kwadraciak zjebią cały temat jest ich większość w końcu

Gość gość
nie kwadracik, tylko nie chciałabym wyglądać jak kardashian.

Gość gość
Wiele ladsrk co pisze na forach ma niemalz roznice miedzy talia a biodrami i jakos niewiele jest ultra kobiecych. Tu chodzi o kraglosci i wciecid w talii, a mozna miec szeroka miednice bez kraglosci i malo w talii bez wyraznego wciecia, tyle

Gość gość
100 cm w tyłku gdy jest obwisły płaski to dużo ale gdy tworzą go mięśnie ze wszystkich stron est okrągły jędrny to nic mu sie nie równa

Gość gość
Bo nie wiesz o tyn nic. Wyniary kobiecego ciala nie gwarantuja absolutnie, no moze oprocz piersi. Dziewczyny na forach podaja eymiary i czasem foty, popatrz sobie

Gość gość
Ja mowie o kraglosciach w okolicach bioder, nie o samym tylku (ktorego wyglad fakt mozna poprawiac chov nie u kazdego bedzid och ach efekt) Mozna miec tzn proste biodre z/przodu, a miednice szeroka ogolnie

Gość gość
lepsza nawet szeroka dupa i figura gruszka niż jakieś płaskie proste kwadraciaki i szerokie bary jak u chłopa

Gość gość
100 /63/100 nie jest spotykane w naturze .. różnica 38 cm miedzy talia a biodrami ? To niemożliwe Ja czytam wymiary modelek i udało mi sie znalezc o wymiarach 88-62-96 To jest ciągle tylko 34 cm różnicy 33 cm rożnicy to już prawdziwe perełki .. Dlatego , że takich kobiet nie jest dużo

Gość gość
Takich lasek praktycznie nie ma :) Poza tym taka kobieta wygląda karykaturalnie (nawet ta pożądana różnica między talią a biodrami musi mieć jakiś umiar). Ale powodzenia w zakładaniu kolejnych tematów, fantasto 🖐️

Gość gość
a moim zdaniem kim jest po prostu gruba i wygląda pokracznie z wielką d**ą na krótkich nogach.

Gość gość
A ja mam 95 w biodrach w cyckach 89 w tali 68 i facet kaze mi sie odchudzac..

Gość gość
mało kształtnych kobiet miałem kilka i większość nie miała talii węc coś w tym jest

Gość gość
widać na te zgrabne liczyć nie mogłeś.

Gość gość
taka kobieta to cud boginii marzenie sam sex im większe wcięcie tym lepiej

Gość gość
najseksowniejsza sylwetka to 91-61-94

Gość gość
Czyli jego ideał to Siwiec z szerszymi biodrami

Gość gość
Już przy 64 w talii i 90 w biodrach jest widoczne wcięcie

Gość gość
wcięcie ma być min 30 cm duży biust i szerokie biodra pupka okrągła oczywiście

Gość gość
prawictwo w*********j z tymi płaskimi chudymi szmatami kobieta ma wyglądać jak kobieta a nie jakby miała za chwile zdechnąć

Gość gość
To jakim cudem ja mam minimalne wciecie a wlasciwie brak przy 95 biodra a talia 68? Duze wciecie ma kolezanka co ma 65 w talii i 87 w biodrach