Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345abcde

amfetamina.mial ktos podobnie?

Polecane posty

Gość 12345abcde

Witam. Od jakiegos roku dosc czesto bralam fuke. wiadomo na zdrowie nie wychodzi :) ale nigdy nie odczuwalam zadnych powaznych skutkow brania. do czasu. zabalowalismy troche ze znajomymi, 2 noce praktycznie bez snu, drugiej nocy chyba troche przegielam z iloscia(wiecej niz zwykle). tego samego dnia wyruszylam za granice wiec kilka godzin spedzone w samochodzie, nie czulam sie wcae najgorzej( pewnie dlatego ze amf dalej dzialala;p) pod wieczor nagle zaczelo dziac sie cos dziwnego. Zaczelo sie od tego ze zaczelam tracic czucie w jednym palcu,nastepnie cala reke mialam jakby zdretwiala,w drugiej tez zaczelam po chwili odczuwac mrowienie, ciezko mi sie oddychalo,lekki jakby ucisk w mostku,raz zimno raz goraco,zaczelam sie pocic.i ogolnie dziwnie sie czulam az wpadlam w panike ;D jakies pol godz pozniej( w miedzy czasie magnez, tabletka wspomagajaca prace serca, czekolada) samopoczucie zaczelo wracac do normy ustepujac jednak miejsca omamom wzrokowym, i ogolnie czulam sie tak dziwnie ze ciezko to az opisac, moj chlopak mysle ujal to najlepiej-sen na jawie, rozmawialam niby norlalnie ale jednoczesnie czulam sie tak jak by to co wydarzylo sie 3sekundy wczesniej mi sie snilo. nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam. mial ktos kiedys podobnie? ???

Gość gość
Zdrętwiałaś od siedzenia w samochodzie, normalna sprawa... " ciezko mi sie oddychalo,lekki jakby ucisk w mostku,raz zimno raz goraco,zaczelam sie pocic" a to klasyczny atak paniki :D