Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna 789

HULAHOP Z MASAZEREM WAZNE

Polecane posty

bardzo ważne jest robienie przerwy jednodniowej lub dwudniowej bo nikt tu nic o tym nie pisze przestanie spadać kulko i brzuch odpocznie nie wiem dlaczego tutaj osoby piszą ze ćwiczą codziennie (zaawansowane na pewno )ale dla początkujących zaleca się robienie przerw albo po prostu ćwiczenie np .wtorek, czwartek ,sobota lub w innej kolejności sama wiem po sobie chciałam ćwiczyć codziennie a jak robię przerwy jednodniowe ćwiczy się łatwiej kulko nie spada POWODZENIA w kręceniu HULA-HOP :) :) :)

Gość gość
Zeby to bylo Takie proste, juz kilka dni probuje i nie wychodzi nie wiem czy to ja jakas niezdarna jestem czy co:(

ZRÓB PRZERWĘ JEDNODNIOWA I WŁAŚNIE ZACZNIE WYCHODZIĆ mam ten sam problem co ty i kazała mi siostra przerwę zrobić ona już kreci długo i ważne SA PRZERWY mi udało się nawet 6 minutek po przerwie zrobić dla początkujących to dużo tez myślałam ze mi wyjdzie od razu :)

Gość Erlina
ktore kolko masz ? ja mam cos takeigo - http://www.skapiec.pl/site/cat/908/comp/6383804 przejscia sa dosc minimalne...jest calkiem ok, bo keidys mialam zupelnie ciezkie...mialam posiniaczony brzuch. to sie sprawdza, ale nie wiem czy to nie jest np. dlatego,ze sie juz wyciwiczylam tak jak piszecie ;)

Gość gość
Jak mi sie uda 10 Sek utezymac kolo w ruchu to Rekord:) chyba nieodpowiednie Ruchy wykonuje;) A Co do kilka to mam zwykle,lekkie plastikowe (pozyczylam od corki na poczatek)