Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

26lat, znajde chlopaka?

Polecane posty

Gość gość

Hej, Mam 26 lat, moze mi sie jeszcze milosc przytrafic, czy jestem juz stara panna? ;) Musze stwierdzic, ze coraz ciezej poznac kogos wartosciowego, kto nie jest zajety.

Gość gość
zycie przed Toba, dzis sie nie mowi stara panna tylko singielka :)

Gość gość
tak sadzisz? w internecie same dziwolagi, wiec zrezygnowalam ;) W tym wieku prawie wszyscy normalni sa juz zajeci, lub po slubie.

Znajdziesz :) . Tylko nie szukaj na siłę, bo wszyscy uciekną :) . Miłość rodzi się sama i jeżeli będziesz jej szukać, to wtedy ją przeoczysz.

Gość koleneczka
Ja swojego męża znalazłam w wieku 25 lat ;) Właśnie przez internet - fakt, że większość to dziwolągi ale on się jakiś taki jeden napatoczył normalny. Tak więc nie bój się - znajdziesz kogoś.

Gość gość
dokładnie! ja mam 27 i naprawdę ciężko znaleźć kogos, bo wszyscy juz zajeci :(

Gość gość
nie szukaj na sile...jest tu taki temat gdzies poszukaj i poczytaj o kobietach ktore po 30 dopiero znalazly milosc swojego zycia, moze to Ci doda troche wiary i optymizmu

Gość gość
Tak jeśli nie będziesz nosiła majtek pod spódniczką

Gość gość
ja poznałam mojego chłopaka w wieku 30 lat, dziś mam 34 lata i nadal jesteśmy razem, mieszkamy razem i planujemy dzieci:) Wszystko przed Tobą jeszcze:)

Większość zajętych, bo wartościowy człowiek szybko znajdzie kogoś, kto go doceni, a potem jest wobec niego lojalny (bo jest wartościowy :) ). Ale życie niesie ze sobą tyle niespodzianek (nie zawsze dobrych), że czasami tacy ludzie zostają sami. Tyle, że jakoś nie wierzę w wartościowego człowieka, po 30-stce, który nigdy nie był w związku :(.

Gość gość
znajdziesz... to ,że ktoś był w związku czy jest nie znaczy ,że będzie w nim całe życie, ludzie często się nie dogadują i rozstają szczególnie w wieku dwudziestu kilku lat ,a nawet po 30-stce poza tym teraz ludzie nie żenią się tak często jak kiedyś więc tym bardziej

Gość gość
dokladnie nie wszyscy chca sie zenic i rodzic dzieci przed 30...wlasnie po 30 mezczyzni sa bardziej dojrzali, doswiadczeni i madrzejsci

Gość gość
Nie znajdziesz.

Gość gość
ale macie problemy dziewczyny...kobiety po 30 z dziecmi znajduja sobie wartosciowych mezczyzn, takie czasy ze powoli staje sie to normalne

Gość gość
taki graniczny wiek staropanieństwa to 24 lata - to żart?! Ja mam 26 lat i nie mam nikogo, bo byłam oszukiwana. Wolałam zerwać narzeczeństwo i nie brać ślubu na sile, niż zyć w zakłamaniu! I wcale nie uważam siebie za starą pannę, wrecz przeciwnie - wszystko przede mną!