Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość polskich facetów wygląda tak staro ? 25 lat a wyglądają na 35

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tego, wiekszosc facetow w pl to stare dziady z wygladu, z daleka niby ok ale z bliska wystarczy sie przyjrzec i mozna zobaczyc zmarszczki pod oczami, brudy na czole, zniszczona skora, przebarwienia, blizny, niezbyt ładne zęby po prostu masakra wygladają dobrze do 20-23 rż a potem coraz gorzej 30-40 latkowie to juz prawdziwa tragedia, 1 na 1000 wyglada w miare atrakcyjnie

Gość gość
bo faceci to fleje, jak go nie zagonisz do łazienki, to sie nawet umyje, a gdzie dentysta itd- abstrakcja

Gość gość
po prostu czas ich posuwa. Ciebie pewnie nie tylko .... :D

Gość gość
K***s

Gość gość
odpowiedź: - słabe geny, polacy jako naród to nie jest okaz zdrowia, nie jesteśmy silnymi zdrowymi mieszkańcami kaukazu czy bałkan - fatalna dieta, polska i niemiecka kuchnia są jednymi z najbardziej niezdrowych, tłusta, mączna, dużo węglowodanów, nadmiar cukrów powoduje nadmiar AGE, z rozpadu glukozy, AGEs są odpowiedzialne za starzenie, proszę poczytać, im mniej węglowodanow tym dluzsze zycie - brak dbania o siebie, wszedzie samochodem, zaczynami przypominać amerykanow, smieszni są ludzie ktorzy wsiadają do auta, jadą do lasu pobiegac i wracają do domu, masakra przeciez mogli tam pobiec i wrocic

Gość gość
Bo polskie kobiety się na to godzą. Taka mentalność. Kobieta ma być zadbana, więc czy ma 15, 20, 30, czy 60 i więcej lat - diety, makijaż itd. Faceci są akceptowani jacy są i każdy największy ochlej i menel doskonale wie, że może liczyć na śliczną zadbaną kobietkę, więc nie mają motywacji by cokolwiek robić z tym.

Gość gość
Mój mąz w tym roku skończy 40 lat, a wyglada na 30 tkę i nikt mu nie daje więcej. Powiem wam dlaczego: nie pije piwa, nie pali papierosow, zdrowo się odzywia, trenuje na siłowni, korzysta z zabiegów na twarz w salonie kosmetycznym i w domu też uzywa kosmetyki do twarzy.

Gość gość
Kolejna frustratka... spójrz na swoją płeć, 99% 40-latek wygląda jak typowa szkolna kucharka, wyglądają na 55-60 lat, są grube, zaniedbane, itp... A dlaczego tak jest? Bo Polaków nie stać na dbanie o siebie, tyrają po 12 godzin za marne grosze i nie mają kasy na dobrej jakości żywność, nie mają czasu na odpoczynek, nie mają sił na ćwiczenia, itd...

Gość gość
Mój mąz w tym roku skończy 40 lat, a wyglada na 30 tkę i nikt mu nie daje więcej. Powiem wam dlaczego: nie pije piwa, nie pali papierosow, zdrowo się odzywia, trenuje na siłowni, korzysta z zabiegów na twarz w salonie kosmetycznym i w domu też uzywa kosmetyki do twarzy. x hm to pewnie długo z tobą nie będzie ten laluś, bo takie lalusie metroseksualni długo przy jednej babie nie wytrzymają.

Gość gość
moim zdaniem to od picia i palenia. wszyscy abstynenci (lub bardzo mało pijący) których znam, wyglądają o niebo lepiej niż c***ijący. a wiadomo, większość facetów popija piwo w tygodniu, wali wóde w weekend i potem tak to wygląda... po 30tce to już widać na maksa, kto jaki tryb życia prowadzi.

Gość gość
Ja mam 30 lat i wyglądam jak 25 latek, to dopiero masakra, bo żadna kobieta w podobnym wieku do mojego nie jest mną zainteresowana, co najwyżej mogę rwać małolaty, a te mnie nie interesują.

Gość gość
mam 31 rok temu na dyskotece kobieta mówiła że nie mam więcej niż 19 a tak to mi dają maks 25-26 lat. Pochodzę z długowiecznej rodziny i wolniej się starzeję po prostu.

Gość esmeralda8
mi się trafił extra mężuś. Dba o siebie. Regularnie ćwiczy i się bada. Do tego czasem podbiera mi kosmetyki hihi:) najbardziej sobie upatrzył bee pure i olejek pomarańczowy.

Gość gość
kobiety i tak lecą na starszych ja mając 24 lata wyglądam młodziej i lecą na mnie nieletnie a rówieśnice latają za facetami 30 latkami albo ok 30

Gość gość
Bo dla naszych polskich Januszków używanie kremu to ujma na honorze i ich przerośnięte ego tego nie zdzierży, a sportem narodowym jest żłopanie browarów i żarcie kiełbasek z grilla. Warzywa, owoce są dla ped.ałów itd. więc wyglądają jak wyglądają. Najlepiej to widać na portalach randkowych, kobiety ładne i zadbane, a faceci totalna klapa. Albo się wyprowadzić, albo zmienić orientację.

Gość adidi

Przecież to dobrze jak facet wygląda starzej niż ma w metryce. Kobiety właśnie na starszych lecą. Takich gładziutkich i bez zarostu mają gdzieś

Gość Marek

Ja mam zmarszczki a i tak mi dają 10lat mniej 

Gość Nieważne kto
1 minutę temu, Gość Marek napisał:

Ja mam zmarszczki a i tak mi dają 10lat mniej 

O tak Mareczku na pewno ci daja 10 lat mniej. Chyba ty sam albo twoje kochanice bo lecą na twój domek na wsi. 

Gość nickt taki

Co jest lepsze od bycia zimnym? Bycie lodowatym.

Gość Weronika
Dnia 3.06.2014 o 17:40, Gość gość napisał:

Nie rozumiem tego, wiekszosc facetow w pl to stare dziady z wygladu, z daleka niby ok ale z bliska wystarczy sie przyjrzec i mozna zobaczyc zmarszczki pod oczami, brudy na czole, zniszczona skora, przebarwienia, blizny, niezbyt ładne zęby po prostu masakra wygladają dobrze do 20-23 rż a potem coraz gorzej 30-40 latkowie to juz prawdziwa tragedia, 1 na 1000 wyglada w miare atrakcyjnie

Prawda

Gość gość 45
Dnia 3.06.2014 o 17:40, Gość gość napisał:

Nieprawda. Ja mam 45 a wyglądam na 35. Może nawet na 30 🙂 Oczywiście nie palę papierosów, alkohol tylko od święta w małych ilościach, odpowiednia dieta i regularne ćwiczenia.