Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęsliwa na przekor sobie

Młodszy ode mnie :(

Polecane posty

Gość Szczęsliwa na przekor sobie

Jestem męzatką mam w sumie zycie ulożone , mąż 2 dzieci w wieku szkolnym :) poznalam na pewnym czacie wspanialego czlowieka przyjaznimy sie wirtualnie od prawie roku niedawno sie okazalo ze ma 18 lat :( ale dogadujemy sie w kazdej kwestii jak na swój wiek jest bardzo inteligenty rozumie zycie wie jak mam ... co robic chce sie spotkac nie nalega ale bardzo chce ja w sumie tez :) nie wiem co robić najchetniej bym zakonczyla znajomosc kecz jakos nie potrafie w sumie juz pare razy probowalam zakonczyc z feralnym skutkiem wrcalalam ja bumerangnapiszcie prosze co o tym sądzicie ;) pozdrawiam sercecznie ehh :( dodam ze mam 29 lat

Gość gość
a dlaczego z nim czatowalas? maz nie chcial z Toba rozmawiac?

Gość gość
Babo masz 30 lat i chcesz się spotkać z 18-to latkiem !!!! na głowę upadłaś czy co? on jeszcze mleko ma pod nosem... dzisiejsi 18-latkowie to dzieciaki jeszcze!! i co zaprosi cię do mamuni swojej domu, czy jest dorosły? czyli: sam sie utrzymuje , zarabia na siebie i SAM MIESZKA???

Gość Młodszy ode mnie
Tak włśnie tak mąz malo rozmawia ze mną woli oglądac tv jak zapytam dlaczego nie mowi nic mowi a co mam mowic ? :(

Gość gość
hahahahaha!!!!! umarłam.. 18 lat?! do 2 klasa liceum, na wywiadówki byś mogła do niego chodzić :-) ale tak na poważnie to nie jest śmieszne bo syna mam w jego wieku, jesuu....

Gość gość
to znajdż sobie kochasia w swoim wieku, ew 3-3 lata młodszego a nie dziecko, problemów chcesz sobie narobić?

Gość Młodszy ode mnie
Nie sam nie mieszka :( ale ja nie wiem co zrobic ? ze spotkaniem isc czy nie dodam ze musimy dojechac do duzego miasta aby nas nikt nie widzial on mieszka jakies 300 km ode mnie ehh nie krzyczcie na mnie ja tylko chce znac wasze zdanie na ten temat

Gość Młodszy ode mnie
za dwa mc konczy 19 lat ...ehh

Gość gość
mezowi najpierw podrzuc jakas osiemnastke, to bedzie wtedy wszystko grac.

Gość Młodszy ode mnie
Maciuś wytrysk ma z******ty :)

Gość gość
nie krzyczymy, tylko uświadom sobie co ty chcesz zrobić, to ze małolat pisze do milfy to jeszcze potrafię zrozumieć, bo liczy na numerek, ale ciebie nie rozumiem... :-( weź idź do liceum, przejdź się po korytarzu i zobacz te dzieciaki, jak się zachowują( na bank ci przejdzie) ten twój jest taki sam, to że ci kity żeni na czacie to już inna sprawa...

Gość Młodszy ode mnie
ja nie chce rozwalac sb zycia . ja tylko pytam czy powinnam sie z nim spotkac dodac iz czesto rozmawiamy telefonicznie ale co to ma do rzeczy skoro on tyle mlodszy cale zycie prze nim mowilam mu to nie raz ale on swoje...

Gość gość
no to jak 19 to suuuper... KOBIETO to nie o to chodzi że między wami jest 11 lat róznicy! bo gdybyś ty miała 40 a on 29 ok rób co chcesz i jest git. chodzi o to ze on ma 18 lat!! 18 ! rozumiesz? biorąc pod uwagę, że chłopcy wolniej się rozwijają emocjonalnie to tak jak 16 letnia dziewczynka!!! I nie chrzań że on taki dorosły i nad wyraz poważny!!!!

Gość gość
jaka ty jesteś infantylna... ty mu tłumaczyłaś że całe życie przed nim? czyli co ? gówniarz się w tobie zakochał, zauroczył a ty to ciągniesz? i jeszcze strugasz mądrą bo mu tłumaczysz? daj dzieciakowi spokój, w chwili w której dowiedziałaś się ile ma lat powinnaś urwać kontakt a nie spowiadać się ze swoich problemów małżeńskich dzieciakowi... cyt: "rozumie zycie wie jak mam" i tak mu trujesz od roku?!!! czyli zaczęłaś uwodzić 17-latka ??? ja p*****le!!! pedofile są i wśród bab... bez komentarza

Gość gość
i jeszcze : "juz pare razy probowalam zakonczyc z feralnym skutkiem wrcalalam ja bumerang" jak chcesz to to ciągniesz , bo mu odpisujesz i odbierasz telefony!!!! nie wiesz że można nie odpisać i nie odebrać???!!! taka tępa jesteś? Mąż w pracy a ty pogawędki sobie z dzieciakiem urządzasz i mężowi d**ę z licealistą obrabiasz??!!! czy ty k***a zdajesz sobie sprawę z tego co ty robisz???

Gość Mlodszy ode mnie
gdy go poznalam mial 18 lat nie 17 !!! tak trudno przeczytac moje wypowiedzi ???

Gość gość
Jak przeczytalam temat: Mlodszy ode mnie, pomyslalam sobie, ok, wchodze. w sumie moj maz tez jest ode mnie mlodszy. no ale kurde, 2 lata, a nie cale pokolenie!!! haha! ciekawe, o czym wy rozmawiacie?! Zamiast bajerowac malolata, nie lepiej te energie poswiecic na flirt z mezem?? zamiast go atakowac: dlaczego nie rozmawiasz, podejsc i sie przytulic? chociaz taki mlokos na pewno chetnie by cie przytulil. taka nieszczesliwa mamuska jest latwym lupem, zeby zaliczyc pierwsze bzykanko i pochwalic sie kumplom w szatni przed wuefem

Gość gość
To już jakaś plaga się robi, że starym prukwom zachciewa się młodych k***sów :O

Gość gość
jak zaczęłaś z nim bajerować o miał niespełna 17 lat mam syna 18 letniego do którego przychodzą 15 letnie koleżanki a tu taka stara baba z dzieciorami ja piertole :O

Gość gość
nie róbcie już z autorki takiej starej baby, a z tego 18-latka dzieciaka. Oboje są pełnoletni. Bardziej chodzi o to, że autorka jest mężatką. Nie wiem, co by miało z tego spotkania wynikać.

Gość gość
droga autorko.Współczuję Ci .Samotność w związku i ten 18 latek.Tak sie dzieje i już.Masz problem,który i tak rozwiążesz wg swojego zdania , a nie forumowiczów. (tak nęci co nieznane,zakazane)