Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaa125

Powiedzcie mi jaki typ dziewczyn jest zaczepiany na ulicach ZACZYNAM SIE MARTWIĆ

Polecane posty

Gość Olgaaaa125

Napiszcie mi proszę czy na ulicy zaczepiane sa wszystkie młode dziewczyny (Dodam ze w wulgarny sposób połączony z chamskim gwizdaniem itd). Zaczynam sie martwić ze nieświadomie przyciągać taki typ mężczyzn... Uważam ze ubieram sie skromnie i nie wiem czym prowokuje takie prostackie podrywy...

Gość gość
może wyglądasz jak sierota i to nie podryw ale zwykłe nabijanie się z ciebie

Gość gość
a ile masz lat? w jak dużej miejscowości mieszkasz? zależy też jak się ubierasz czy kobieco

Gość gość
Mieszkam w dużym mieście. Ubieram sie następująca - ciemne jeansy, biala lub błękitna koszula, skórzane botki, Trencz. Mam 20 lat.

Gość gość
Moze to nie podryw tylko nabijanie się z ciebie poza tym po p[ijaku to kazda zaczepiaja

Gość gość
Zazwyczaj faceci tak wulgarnie reagują na dziewczyny typu szmata tz farbowane włosy najczęściej blond, kobiece ubranie, spila, kręcenie tyłkiem, duży makijaż. Możliwe też że masz taki k***wski wyraz twarzy typu wary obciagary albo wzrok mówiacy zerżnij mnie.

Gość Olgaaaa125
mam ogoloną pipulkę w typie gruszka

Gość gość
to zależy jaki typ faceta, jeden leci na plastik i takie łatwe, drugi na skromne, nieśmiałe, jeżeli Ty na taką wyglądasz to widocznie takie lubią faceci

Gość gość
obracasz się w takich miejscach gdzie jest najwięcej takich facetów(z reguły to pracownicy fizyczni-do nich to podobne) zaczepiają wiele kobiet

Gość gość
Moze tyleczkiem zabardzo wywijasz a to na malolatow dziala jak plachta na byka:-)

Gość gość
Do ładnej dziewczyny nie mówi się w wulgarny sposób i nie podrywa sie jej tak jak opisujesz... no chyba że po pijaku. Takie zaczepki to tylko do takich wglądem szmatek. Albo przekornie bardzo skromnch "bibliotekarek" wtedy to sposób nasmiewania

Gość gość
Hahah oni sie z niej nabijaja moze ma brzydka twarz stad ten brak szacunku.

Zależy to również od typu makijażu, urody, sylwetki, itd. Czy wyróżniasz się czymś szczególnym? A może często bywasz na mieście i może niektórzy wcześniej cię spotkali, zobaczyli?

Gość gość
Nie wywijam tyłkiem. Nic z tych rzeczy. Jestem przeciętna i nawet niewiele sie maluje. Ale w takim razie pocieszyliscie mnie ze pijacy zaczepiają kazda

Gość gość
a moim zdaniem możesz być ładna, skromna, nieśmiała, ale ładna, ale po prostu trafiasz na takich buraków bez kultury, którym się podobasz i zamiast to zwyczajnie powiedzieć albo zaprosić na kawę, to rzucają takie teksty prostackie, to nie musi być Twoja wina, tylko ich styl

Gość Olgaaaa125
ostatnio chłopak mnie podrywał i mi powiedzial , że myslał , że łatwa jestem i że mnie wyrwie na *****nko a ja tu jakieś opory mam i bajery szukam. tak się wyraził. przykro mi

Gość gość
Masakra, poszłam do lustra sie sobie przyjrzeć. Wyglądam normalnoie. Nigdy nie przyglądałam zbędnej uwagi do aparycji. Zwyczajna dziewczyna ze mnie. Wszystko mam na miejscu. Mojemu chłopakowi sie podobam wiec raczej nie jest złe...

Gość gość
Do ładnej dziewczyny nikt nie zagada chamsko,albo to sa piacy albo cos z Toba nie tak.

Gość monicaaaaaaaaaa
Ja mam tak samo tzn może nie zagadują chamsko ,ale nie raz zdarzyły mi się podrywy na ulicy w sensie na kawę itd... ale wiem z doświadczenia, że najczęściej tak podrywają lovelasy, albo kolekcionerzy dziewczyn... ostatnio na takiego tarfiłam, i po pewnym czasie przestał dzwonić ot tak z dnia na dzień , chyba poznał kolejną zdobycz... więc nie warto raczej podawać numeru na ulicy wiem z doświadczenia

Gość gość
Monicaaaaaa ja tez trafiłam na takich chodziaz jestem brzydka :D Tacy zazwyczaj nie maja takie czegos jak poczucie estetyki:D uzaleznieni od seksu.

Gość gość
Każdy, to nie Twoja wina, tacy faceci zaczepiają wszystko co się rusza.

Gość monicaaaaaaaaaa
Tak? No a ja z kolei nie jestem brzydka, wręcz uważam ,że ładna ,ale i na podrywaczy trafiam niestety....

Gość gość
Ładne dziewczyny są generalnie zaczepiane na ulicy no chyba ,że : Laska jest wyzywająco ubrana, zaczepiana przez żuli/budowlańsów lub robią sobie z niej jaja to może byc i brzydka Ale jeśli tak reagują na normalną dziewczynę to raczej musi być ładna, a faceci to chamy często to i mają chamskie podrywy, chcą się popisać przed kolegami jacy są odważni, że zagwiżdzą ...

Gość gość
monicaaaaaa na tych jakich ja trafiłam poleca na kazda ,jesli na mnie ktos leci to taki poleci na kazdą a nawet na faceta by poleciał bo w moim przypadku dla heteryka juz atrakcyjniejszy jest facet :D

Gość monicaaaaaaaaaa
Mnie różni podrywali, niektórzy nawet przystojni w miarę, dobrze ubrani...zdarzali się i mniej przystojni ,ale im numeru nie podawałam :P Przeważnie jak podchodzą na ulicy to zapraszają na kawę

Gość monicaaaaaaaaaa
ale nigdy z tych ulicznych podrywów nic wielkiego nie wynikło :P Albo ja nie chciałam bo mi się coś nie podobało w zachownaiu faceta, albo np facet się nie odezwał, urał kontakt, czy usilnie dążył do randki łóżkowej. Jeden nawet mi proponował ,że jak pojadę do niego na noc to pojedziemy na zakupy do galerii serio :D ale to było kilka lat temu jak byłam w liceum...

Gość gość
A może nie jesteś jakąś boginią, ale masz np. bardzo wydatny biust?

Gość monicaaaaaaaaaa
nie, mam biust C ;) nie jestem boginią, ale dość ładną dziewczyną sądzę ,że tak

Gość gość
Mnie na ulicy zaden nie podrywał o numer tylko się nabijali chamskie teksty tak jak do autorki.Jestem brzydka i moge pomarzyc zeby ktos chciał mój numer.Tylko raz chciał ale to zboczeniec.

Gość gość
A z moich obserwacji wynika, że dziewczyny, które mają największe powodzenie czy na ulicy czy gdziekolwiek mają w sobie, swoim stylu bycia "to coś". Nie muszą być piękne jak modelki, ale coś mają takiego ,że przyciągają facetów. Np moja jedna koleżnka z lekką nadwagą, w miare ładna ,ale bez rewelacji ma olbrzymie powodzenie czy wyjdzie do klubu czy na plaże to często się znajdzie ktoś kto zagada, a mam też inną piękną wręcz koleżankę, szczupła i wysoką przy tym to jakoś nie ma takiego powodzenia wrecz ma małe