Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaa125

Powiedzcie mi jaki typ dziewczyn jest zaczepiany na ulicach ZACZYNAM SIE MARTWIĆ

Polecane posty

Gość gość
Gosciu wyzej pewnie chodzi o to ze ta twoja kolezanke maja za latwa i chca sie zabawic ,zeby w******* brzydule z zamkniietymi oczami to zawsze jakis sie znajdzie.Dziewczyna z nadwaga jest postrzegany przez normalnego faceta jako kaszalot.

Gość gość
Nie sądzę, ona byla już w niejednym związku, ogólnie mimo tej nadwagi zawsze miała powodzenie większe nawet od ładniejszych od niej Czasem poprostu pewne dziewczyny bardziej przyciągają facetów, a inne mniej

Gość gość
Pewnie wydawała sie puszczalska,albo była latwym łupem i faceci nie krepowali sie przy niej jak ładnych zgrabnych kobietach.

Gość gość
być może ,ale to jest dziwne tłumaczenie dla mnie ,ze niby faceci boją się ładnych, a do brzydkich niby tak chętnie zagadują... Chyba dobre pocieszenie dla tych co nie mają powodzenia i nikt nie zagaduje albo rzadko kto Jakby tak było to brzydkie byłyby rozrywane, a wszystkie ładne samotne ,a jakoś tak nie jest

Gość gość
To czemu tucznik ma wieksze powodzenie od ładnej zgrabnej kobiety?

Gość gość
nie wiem, mysle ,że tu chodzi o jej jakiś urok osobisty i dośc ładną twarz, bo znam tej tuczniki ,które w ogóle powodzenia nie mają tzn są samotne od x lat

Gość gość
Tuczniki i ładna twarz? Hahah dobre ,chyba pod wartwa tapety sa ładne.Nie urok tylko łatwy dostep do ci/pki.

Gość gość
sorry ale lekka nadwaga to nie jest tucznik , gdyby tak bylo to na naszych ulicach same tuczniki by chodzily , teraz gdzie spojrzysz jakas okragla laska , coraz mniej chudzielcow

Gość gość
Lekka nadwaga juz skresla kobiete u wzrokowca.

Gość gość
ktoś wylewa frustrację, najłatwiej powiedzieć "ma powodzenie to pewnie wygląda na puszczalską", czyżby zazdrość?

Gość gość
Wydaje mi sie ze autorko musisz byc ladna no chyba ze robia to dla smiechu ale jesli nie to brzydul nie zaczepiaja nawet w chamski sposob albo jacys nachlani moze ewentualnie. a ze gwizdza czy trabia to taka niestety juz natura polaczkow

Gość gość
Od kiedy kobieta z nadwaga moze byc atrakcyjna?Chyba dla innych kobiet bo faceci wieksza zwacaja na ciało.

Gość gość
są faceci którym się większe kobiety podobają. Wiele rzeczy które na tym forum ludzie nazwali nieatrakcyjnymi nie sprawdza się w realnym świecie, warto do niego czasem wrócić ;)

Gość gość
Ja jestem brzydka a do mnie tez mówia takie teksty ze niby ładna itd.a potem smiech wiadomo ze mówia to dla jaj ale jesli do Moniccccy podchodza to znaczy ze sie im podoba.

Gość gość
no jak potem smiech to pewnie sobie robia jaja, ale sa tez zaczepki bez nabijania sie tylko mowia miedzy soba ze z******ta laska idzie i takie tam :P

Gość gość
Ciekawe ze ci co sa z grubaski ogladaja sie za zgrabnymi laseczkami? Ciekawe

Gość gość
Jaja sobie robia z Ciebie autorko po chamsku nikt ładnych nie zaczepia.

Gość gość
Jestem autorka tego topiku. U mnie właśnie tez często chcą numer a ci gwiżdżąc to nie wiem czy chcą mnie wyśmiać czy nie. Generalnie nie jest to czymś miłym żeby idąc do sklepu i mijając robotników słyszeć gwizdanie, cmokanie i takie tam. Miło jest usłyszeć komplement ale to dla mnie jest obelga... Mowię wam nie jestem pięknością żeby nie było ze tu sie chwale czy coś;P jestem przeciętna z wyglądu, naturalna blondynka, średniego wzrostu, szczupła ale nic pozwalającego;)

Gość gość
ciekawe, że jednak wolą większe kobiety. Trollu, daj spokój, każdy umawia się z takimi osobami jakie mu się podobają, są faceci którzy lubią więcej ciałka, nie próbuj sobie wmawiać inaczej.

Gość gość
ale nabijanie sie z kogoś ,a konskie zaloty raczej można odroznic, przynajniej srednio inteligentna osoba tak mi się wydaje ;)

Gość gość
Hahaha czyżby zazdrość,że was nie zaczepiają ? :) Najlepiej tak to sobie wytłumaczyć ,że ma powodzenie bo jest pewnie brzydka wiec się jej nie boją... alebrednie

Gość gość
Od brzydkich tez chca numery jak ładne ich oleja.Autorko widocznie jestes ładna jesli ci to przeszkadza to unikaj miejsc gdzie wysiaduja tacy robole.

Gość gość
Ja wiem dziewczyny. Nie jest to jakiś mega problem ale zaczęłam sie martwić ze może coś nieświadomie w moim wyglądzie jest wulgarnegooo

Gość gość
nie, to po prostu urok robotników. Od siedzenia 10 godzin na słońcu może się w główce poprzestawiać :P

Gość gość
to unikaj miejsc gdzie siedza robole mi trzezwi mówia ze jestem brzydka , pijani sa szczerzy i mowia ze ładna bo nie widzieli mnie na trzezwo.A wsród robolów znajda sie tacy co pija w czasie pracy.