Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lesandra

Bułgaria czy lepiej gdzieś indziej

Polecane posty

Gość Lesandra

Hej. Chcemy z mężem złapać jakieś last minute w tym miesiącu. Budżet tak do 2 tys. na osobę. Myślicie, że warto jest polecieć do Bułgarii? Czy lepiej jednak gdzieś indziej?

Gość pałka zapałka89
Bułgara kojarzy mi sie z tirowkami.Ciekawe dlaczego. :D.

Gość gość
już lepiej Hiszpania, do Bułgarii to tak średnio, jeszcze się tam sezon dobrze nie zaczął :)

Mi się tak średnio kojarzy ale widzę, że jest tania :D Hotel byśmy brali tylko w opcji bb albo hb i pewnie cena byłaby ok 1000 zł za osobę.

Gość gość
Ja dość kiepsko wspominam wakacje w Bułgarii. Byłam w Złotych piaskach i drugi raz w słonecznym brzegu. Generalnie skwar, jedyna atrakcja to plaża i bar a widoki tez stednie. Chociaż wiadomo ze w fajnym towarzystwie każde miejsce jest super. Jeśli znalazłeś ofertę w atrakcyjnej ćenie to bierz jeśli nie to wybrałabym Hiszpanie albo Włochy;)

Gość gość
Skoro bułgarki przyjezdzaja tutaj zarabiac tylkiem na zycie to moze tam bieda jest. :) (moj facet mi mowil ze na trasie stoja,ciekawe skad to wie,d**ek )

Dzięki dziewczyny ;) Widzę, że jesteście bardziej oblatane jak ja to dobrze jest się zapytać o radę. Mam na oku następujące opcje: Bułgaria 3* - 1000 zł hb - słoneczny brzeg Włochy 3* - 1550 zł (fakultatywnie Neapol, Pompeje) Kanary 3* - 1600 zł all Costa Brava w Hiszpanii 3* - 1600 zł ( fakultatywnie Barcelona, Andora) Majorka 3* - 1600 zł all

Gość gość
to ja polecam włochy albo hiszpanie :)