Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz chyba ma kogos...

Polecane posty

Gość gość

zauwazylam sporo dziwnych rzeczy ale na razie nic nie mowie niech dalej mysli ze jestem malo spostrzegawcza,zazwyczaj wracal z pracy i bywal tak zmeczony ze nie mial sily sie wykapac a teraz czasami wraca juz po prysznicu i mowi,ze w pracy sie umyl,niby jedzie do roboty poza miasto 100 km ma wrocic za 3 dni a pozniej nagle wrac na nastepny dzien,wraca i nic nie je bo mowi ze nie glodny,to ja z malym dzieckiem 2 miesiecznym urabiam se rece po pachy zeby wszystko bylo zrobione czasem kosztem samej siebie,swojego wygladu itd...to w koncu lepiej obiad zjesc i zadbac o dziecko czy lepiej codziennie miec wyfryzowana czupryne? Rozumiem ze ciaza i polog,nowe obowiazki zmieniaja wiele w zyciu baaa wywracaja swiat do gory nogami ale czy naprawde wszyscy faceci to egoisci ktorzy tylko robia to im wygodne? Jesli sie okaze ze wali w ciula bede sama z dzieckiem chocbym miala sie prosic ludzi o pomoc.Z klamca nie mam zamiaru zyc...

Gość gość
Witaj. Myślę, że czasem lepiej odpuścić błyszczące mieszkanie i wystawny obiad, można ugotować zupę na dwa dni i zadbać o siebie(nie zaniedbując dziecka).Nic nie usprawiedliwia twojego faceta jeśli cię zdradza, ale może właśnie dlatego powinnaś o siebie wyjątkowo zadbać. Żeby mu kopara opadła.