Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lek na uspokojenie

Polecane posty

Gość gość

Hej. Wiecie może co się stanie jak wezmę dwie tabletki nervocalu naraz ?

Gość gość
ja ci podam najlepszy idziesz do hooya i wyciagasz mu jaja przez gardlo 🖐️

Gość gość
Mam na swoim koncie kilka prób różnych tabletek na uspokojenie. Numer jeden pod względem skuteczności i składu jest destresan max. Zawiera naturalne ekstrakty z liści melisy i korzenia różeńca oraz magnez i witaminę B6.

Gość gość
Bez recepty z wypróbowanych na mnie też działa destresan max, albo noc jak wolisz wieczorem zażywać. Dobrze dobrany skład wpływa pozytywnie na układ nerwowy.

Gość aknemontecalfi
najlepiej nie nadużywać takich leków. Jestem za tym, żeby zawsze to konsultować z lekarzem. Lepiej sie przeleczyć porządnie i usunąć przyczynę. No i takie leki zwalczające przyczyny trzeba brać regularnie, bo inaczej przynosza więcej szkody niz korzyści. najlepiej sobie ściągnać http://www.moje-leczenie.pl/ czy coś w tym stylu i po miesiącu zobaczyc, czy się trzymasz terminów brania. I pamiętaj - do lekarza!!!!!

Gość gość
nic się nie stanie. Bardziej się uspokoisz i tyle. Zależy od organizmu. Jeden pójdzie spać, a drugi będzie lekko senny, a inny nie zareaguje wcale. Zależy czy jak często bierzesz takie leki i jak mocno jesteś nerwowa czy pobudzona.

Gość gość
UWAGA NA LEKI NA USPOKOJENIE - wiele osób się od nich uzależnia i wiele leków otępia.... Znacznie lepsze na uspokojenie są techniki relaksacyjne chociażby takie jak http://gerelaxis.pl/ - skuteczność relaksu, uspokojenie i odprężenia potwierdza 100% użytkowników tej muzyki relaksacyjnej - ja sama stosuję ją w takich chwilach i wierzcie, że znacznie lepiej działa niż te leki...

Gość gość
Ja medytuję przy takiej muzyce leżąc na łóżku i to bardzo uspakaja - polecam

Gość gość
Dziś sprawdzę jak działa to GErelaxis i dam znać

Może skonsultuj się najpierw z lekarzem, zanim zaczniesz brać taki lek.

Gość gość
GErelaxis to nie lek na uspokojenie tylko technika uspakające oparta na metodzie Silvy - bardzo znana - potwierdzone działanie. Wczoraj zamówiła to na maila i odsłuchałam wieczorem ( po lekkim spięciu z moim mężem) - uspokoiłam się i szybko usnęłam. MAŁO TEGO - dziś wstałam naprawde wypoczęta - dawno się tak nie wyspałam - to gerelaxis ma świetne działanie :)

Gość gość
GErelaxis stosowałem dwa lata temu i do teraz bardzo wiele rzeczy w moim życiu zmieniło się na lepsze.

Gość gość
A jak dokładnie działa to GErelaxis? Czy to jest związane coś z metodami silvy na uspokojenie? - bo czytałam że one sa bardzo skuteczne...

Gość gość
Ja mogę co nie co powiedzieć o GErelaxis. Działa to w taki sposób, że są po pierwsze dźwięki dudnienia różnicowego, dźwięki o zmiennej częstotliwości, ale one sa bardzo cichutko. Głośniej słychać dźwięki natury, na przykład ptaki, albo płynąca rzeka. To jest w taki sposób skomponowane, że wpadasz w taki niesamowity trans który wiąże się z ogromnym relaksem. Nie do opisania - to trzeba sprawdzić.

Gość gość
W takim razie ja tez przetestuje to gerelaxis na uspokojenie bo czytałam opinie na innych forach i znalazłam wiele pozytywnych opinii.

Gość gość
No i przetestowane - faktycznie świetnie uspakaja zarówno w sytuacjach nerwowych jak i przed snem pomaga spokojnie zasnąć :)

Gość mammma4
A na mnie z kolei bardzo dobrze działa nervomix, zawsze mnie uspokaja a kiedy mam większy stres to biorę forte.

Gość gość
A próbował ktoś Zioła Tybetańskie na depresję ? Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działają bardzo mocno i dobrze. Przerobiłam kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy. Depresja i stany lękowe przeszły jak ręką odjął.

Gość gośćwojtek
Najlepiej działa dóbr sen i wyeliminowanie alkoholu z życia. Nawet w małych ilościach