Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldzia00

Chłopak ze mną zerwał, a ja nie mogę bez niego żyć

Polecane posty

Cześć. Byłam z chłopakiem ponad miesiąc, kochaliśmy się bardzo, czuliśmy, że jesteśmy dla siebie stworzeni. Było idealnie. Dwa razy ze mną zerwał przez to że jego znajomi mnie nie akceptowali, mówił że nie może wytrzymać tego jak po mnie jadą. Po tych zerwaniach pisaliśmy zawsze wieczorem i on na koniec pisał że nie może beze nie wytrzymać i musimy się spotkać. Zgadzałam się, kochałam go i wiedziałam, że on mnie też. Spotykaliśmy się w tajemnicy, jedynie moje przyjaciółki o tym wiedziały, powiedziałam mu że ukrywanie się nie ma sensu, zgodził się ze mną i pogadał na poważnie z kolegami, powiedzieli że przyhamują i że nie mają nic do tego związku. Znowu mi zaimponował. Już wydawało się że jest wszystko okey, ale... raz logowałam się na fb z telefonu koleżanki, wylogowywałam się, ale wystąpił jakiś błąd. Później przyszła do niej wiadomość od niego. Moja koleżanka widziała wszystko co pisaliśmy, a były to prywatne sprawy o których nikt nie mógł wiedzieć. Powiedziałam mu to, ostro się wkurzył, wiedział że to nie moja wina, ale twierdził że nie potrafi tego dalej ciągnąć, jeśli nie pilnuję naszych spraw. Wcześniej też była taka sytuacja że powiedziałam koleżance za dużo, ale tamto mi wybaczył, a teraz... po prostu zerwał. Nie wiem co mam robić,już drugi dzień się do mnie nie odzywa, wiem że powinnam o nim zapomnieć, ale nie potrafię. Płakałam dużo. Nie wiem kiedy mi przejdzie i czy wgl mi przejdzie. Każdy mówi mi że on nie jest mnie wart, bo też go dobrze znają , ale ja głupia się zakochałam. Jak uśmierzyć ten ból??

Gość gość
okazałaś mu brak szacunku

Nie chciałam nikomu mówić o naszych sprawach i nie powiedziałam, to te pieprzone telefony...