Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkajestem

Pomocy! Zakup samochodu.

Polecane posty

Gość elkajestem

Hej, Czy możecie mi poradzić jaki samochód wybrać? Mam do wyboru właściwie dwie toyotki yaris i aygo. Które fajniejsze dla aktywnej kobitki?:)

Gość gość
hej jestem na tym samym etapie, o jakim roczniku myslisz? u mnie sa ale w komisie, czy chcesz tez z komisu?

Gość gość
Yaris- większy, bezpieczniejszy, szybszy

Gość gość
Hej:-) Zdziśek jestem. Auta niekupuj,z tego nima nic ino wydatek. Traktor tooo jest maszyna ,wpolu pojezdzi zarobic mozna jak sonsiadom zaorasz pole itp . Samochod to w'korkach stoi smrodu narbi ,e szkoda kasy.

Gość gość
jaki rok samochodu? jaki silnik?

Gość gość
Różnicę między tymi samochodami pewnie są tylko wizualne, lepiej popatrz na fanklubie toyoty. Mi osobiście, bardziej podoba się aygo;

Gość elkajestem
Jestem raczej za zakupem nowego auta. Wizualnie też właśnie skłaniam się bardziej ku aygo ale nie wiem jak technicznie. Nie znam się aż tak bardzo na samochodach:D

Gość jardin
musisz wejść na fora motoryzacyjne, tak potrzebnych informacji będziesz mieć zastrzęsienie. szczegolnie jezeli bedzie Ci chodzilo o jakies dane techniczne. dwa samochody o ktorych piszesz (aygo i yaris) bardzo sie od siebie roznia. wiec chyba musisz sie zastanowic jakiego auta szukasz tak naprawde. Aygo to male ekonomiczne miejskie auto, yaris jest zdecydownanie wiekszy, ma inne zupelnie parametry. Zgooglowałam przed chwilą aygo - bo tak mi sie wydawalo ze nowe latem ma byc, i fajnie wyglada. bardzo kobiece :)

Gość gość
Tylko nie kupujcie w żadnych komisach!!!!!! Tylko osoby prywatne! Ostrzegam!

Gość elkajestem
No właśnie ta nowa aygo super wygląda:D jak to zwykle bywa z kobietami jestem niezdecydowana bo aygo mi sie bardziej podoba a yariska moze się okazać dla mnie bardziej przydatna:D i bądz tu człowieku mądry:)

Gość gość
Kobieta z klasą kupiłaby 4-5letnie BMW E87, a na japoński plastik dla gejów nawet by nie spojrzała.:classic_cool:

Gość elkajestem
dla mnie toyoty to są samochody z klasą w dodatku mój mąż zawsze powtarzał, że japońskie auta są niezawodne.

Gość lenkaret
we wszystkich rankingach to toyoty w czołówce najbardziej niezawodnych samochodów, więc na nie trzeba stawiać. nie wyobrażam sobie kupić samochód i od samego poczatku majątek u mechanika zostawiac.

Gość middletown
postawienie na toyotę jest dobrym wyborem. u mnie w rodzinie zawsze nia jezdzilismy - pamietam ciągle nasza pierwsza "niezniszczalną" corollę :) teraz i aygo, i yaris o ktorych piszesz bede wchodzily w nowych odslonach, umow sie na jazdy probne - dużo Ci podpowiedzą :)

Gość janka33
właśnie ostatnio kupowałam auta do firmy i zdecydowałam się na toyoty avensis. te nowe wyglądają bardzo porządnie i cena też jest bardzo korzystna.