Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psychole na portalach randkowych Badoo

Polecane posty

Gość gość

szkoda,ze wykasowalam ta rozmowe,bo bym wrzcila screena.postaram sie odtworzyc to co mi napisal pewnien facet,w ogole mnie znajac. on-cholerny fake ja-? on-caly twpj profil to jakis cholerny fake ja-zapewniam ze nie on-fake jakich malo ja-chyba mnie z kims pomylies on-ty nie istniesz ja-skoro tak twierdzisz... on-zamnkij sie,ty nie istniejesz ja-ta rozmowa chyba nie ma sensu,zegnam on-drogi w zyciu bywaja ciche. 1111111 jezu jaki psychol:Oo co mu chodzilo z tymi drogami:O

Gość gość
Grozisz mi?

Gość gość
psychol:Omoze sie nacpal czegos

Gość gość
to faktycznie

Gość gość
Ten portal to zbiorowisko psycholi. Ostatnio zagadalam mnie jakis murzyn nie Bylam zainteresowana Wiec napisal ze przyjechal do pl pozalicZac taniej polskie szmaty I ma ich na peczki Wiec ma gdzies, ze ja z nim nie chce pisac.. http://abclocal.go.com/three/kabc/kabc/My-Twisted-World.pdf wpusal sobie ze jest z kubku a teraz z wawy co za debil..

Gość gość
Badoo to jeden wielki syf, zalogowalam sie kiedys tak z czystej ciekawosci , mam 36 lat i mialam w profiliu ze chce poznac nowych przykaciol, zainteresowanie wzbudzilam duze wsrod 20 latkow- co za normalny 20 latek chce zadawac sie z starsza pania?? Namolne malolaty ze skrzywiona psychika. Bo taki chlopiec zdrowy na umysle szuka rowiesniczki a nie matki Delikwenci w moim wieku to byla porazka teksty - chcialbym cie wylizac i tym podobne buractowo bylo porazajace. Natomiast oblesne staruchy ktorych rowniez bylo cale mnustwo pomimo iz mialam przedzial wiekowy wpisany 35-45 zaraz by sie na randki umawiali , Poza tym masa natrentow , psycholi zadnej osoby na poziomie w moim wieku z ktora moznaby bylo porozmawiac ewentualnie w przyszlosci pojsc na kawe( mialam w prof. Ze szukam dziewczyn jak i mezczyzn- nowych znajomosci)

Gość gość
no na trzezwo sie tego napisac nie da chyba

Gość Oliwoja
Badoo to jakaś porażka jest moja koleżanka poznała takiego Piotrka z Białego Boru i była z nim niestety 2 lata, bił ją i poniżał, nawet okradał kilka razy, a ta idiotka jeszcze go przyjmowała pod swój dach, potem jak jej było zbyt źle i klapki spadły z oczu to założyła konto na sympatiiplus, tez myślałam że pozna znowu jakiegoś popaprańca, ale dzięki Bogu poznała Michała z naszego miasta, mieszka z nim od 3 miesięcy i jest szczęśliwa, mimo że facet samotnie wychowuje dorastającego syna.

Gość gość
Niestety na każdym portalu randkowym można spotkać takie osoby. :/. Sam na kilku przebywam i wiem jak jest. Jak na razie najspokojniej, że tak powiem jest na dyskoteka.co . Niedawno wystartował i jest całkowicie bezpłatny.