Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MądraKatarzyna1994

Jak przestać być uzaleznioną od gier komputerowych?

Polecane posty

Gość gość
Daj się komuś porządnie bzyknąć ;) Twoje zainteresowania zmienią bieg. a i zasnąć o wiele łatwiej :P

Gość gość
twierdzisz że jak sie już uprawiało seks to sie interesuje tylko seksem? Niestety, to chyba ja jestem wyjątkiem od reguły. :(

Gość gość
Nie. chodzi mi o to, ze przepedzanie calych nocy przed kompem jest skutkiem tego, ze lozko nie przedstawia sie zbyt ciekawie. a gdyby tam czekal jakis atrakcyjny Kazimierz, to od razu chec na wskoczenie pod koldre bylaby wieksza ;) zycie nabraloby sensu. poprostu, trzeba wypenic czyms zycie. wg mnie takie uzaleznienia od kompa biora sie z poczucia pustki. powiedzialam to ja, przed pierwsza w nocy (strasznie tesknie za swoim mezem, ktory akurat wyjechal i nie mogw zasnac bez niego...)

Gość gość
samotnośc to taka straszna trwoga.....:(

Gość aleksander ryżarurka
Katarzynko ;) pokaż fotkę :) coś zaradzimy na ten nałóg :classic_cool:

Gość gość
o raaaany, na kafe zaczyna sie druga zmiana. teraz same zboki

Gość aleksander ryżarurka
Czemu zboki? Nie mam na myśli żadnych perwersji, jedynie zwykłe partnerskie sado-maso :)

Gość gość
Kasiu a w co tam namietnie grasz?

Gość cukiera
Mam to samo :/ Ostatnio jestem już rozdrażniona i zastanawiam się czy to też nie ma związku z uzależnieniem/brakiem gry w danym momencie. Mam chłopaka, ale widujemy się w weekendy, wtedy mogę spokojnie nie grać, ale w tygodniu wszyscy znajomi w innych miejscowościach mieszkają, a ja mimo ochoty na książkę, gram jedną........ i dwudziestą :C

Gość gość
Nie wiem ile masz lat..ale zacznij moze spedzac wiecej czasu poza domem ze znajomymi, znajdz sobiejakies inne zajecie.

Gość gość
Mam 1994 lata, jak wskazuje liczba w nicku. Spędzam troche czasu poza domem i mam bardzo dużo zajęć - gram na gitarze, pije piwo w barach, chodze na koncerty, czytam ksiązki...

Gość gość
Szybka musisz byc w tym co robisz hahaa a tak powaznie ile czasu spedzasz na graniu.