Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarizaSosenka

związek z żonatym to katastrofa emocjonalna

Polecane posty

Gość gość
taaaa,nie jesteś... wsydzisz się łajzo tego,bo liżesz soki po żonie

Gość gość
Durne to wy jesteście. Jeśli facet chce ratować rodzinę to jest wartość, mimo że popełnił błąd. A wy suki tylko się bawicie. Takie cwane jesteście, a tylko potraficie moment kryzysu wykorzystać. Spróbuj szmato wystartować kiedy jest dobrze. Nie wasze progi. Szczury pokładowe. Ciekawe dlaczego szmaty jak tylko się dowiedziały, że mamy problemy to nie kłamiąc z 5 lafirynd o nim sobie nagle przypomniało. Niby przypadkiem. Wiem bo czytałam co do niego pisały. A jak się nie udało, to wieszają psy na nim. I chore takie.

Gość sweet bimbo
jakaś wściekla, gruba żoneczka się w*****a, bo jej mężulo ugania się za innymi, a jej już nie chce bzykać :P ooooj, jakie to smutne :D

Gość gość
"Jeśli facet chce ratować rodzinę to jest wartość, mimo że popełnił błąd. " X No tak, po/pier/dolił sobie na boku, a teraz wraca do ciebie i musisz brać do ust tego k****a, którego wkładał w du/pę kochance, bo wiadomo że anal to tylko z kochanką :P A ty przyjmujesz z pocałowaniem rączek, żeby nadal mieć jakieś męskie gacie przy sobie, bo twoje życie bez mężowych portek zdradzacza straciłoby sens :D Zero szacunku do siebie :o

Gość gość
tak,smutne szmato,że żonaty kantem cie puścił a przecież mówił,że kocha...co za kłamca

Gość gość
noż,kurna,wy p******* jesteście kochanki,myslicie,że mąż nie uprawia seksu z zoną bo tak wam powiedział.Skąd te dzieci,wy też bierzecie do ust z sokami po tych ,,tłustych,, i ,,zapuszczonych,, zonach

Gość gość
szacunek to mają kochanki co dają do d**y sobie wkładać,aby zatrzymać przy sobie kochanka.Dobre,a potem do buzi i jazda,.To już wiecie szmaty do czego służycie

Gość gość
sweet bimbo 04.06.2014 jakaś wściekla, gruba żoneczka się w*****a, bo jej mężulo ugania się za innymi, a jej już nie chce bzykać jezyk.gif ooooj, jakie to smutne smiech.gif xxx Jaka wściekła i sfrustrowana, anorektyczna szmata co się rzuciła z pazurami i rozdziawionym ryjem o rozporka cudzego męża i kopa w mordę śmierdzącą dostała, aż się krwią zalała i dziurawe kły pogubiła, więc jedyne co jej pozostało to bredzić od rzeczy na kafe, bo w realu się fafluni i pluje na ludzi, dlatego wszyscy od niej uciekają. :D

Gość Ona12212
gościu ale ciśniesz tym sz***om, ladacznicom bez honoru- wielkie kochanki, a facet i tak je zostawia i wraca do żony. Pociśnij im jeszcze, niezły mam ubaw:)

Gość gość
ty sweet bimbo nie pitol tu głupot tylko jazda do sklepu po nowe gacie bo stare ponoć non stop ci spadają :D:D

Gość gość
Ej szmata po kigo groma tak zapitalasz a tym żonatym chłopem jak on i tak ma cię tam skąd kupa wychodzi :D:D:D

Gość gość
Mam ubaw z zoneczek-naiwnych w ch*j. I z kochanek..w sumie to wszystkie jestescie naiwne. Ja nie :)

Gość gość
Ty bezzębna paskuda, byłaś potrzebna temu żonatemu tylko po to, żeby mu wylizać jaja i pałę, bo mu się nie chciało rano umyć po seksie z żona. Tak mi przynajmniej mówił :D:D:D

Gość sweet bimbo
mam męża - wiernego - i nigdy nie byłam kochanką :P i coooo, łyso ci, żono szmatławca bez honoru? :D

Gość gość
sweet bimbo 04.06.2014 mam męża - wiernego - i nigdy nie byłam kochanką jezyk.gif i coooo, łyso ci, żono szmatławca bez honoru? smiech.gif xxx Łyso to tobie, bo doskonale wiesz, że twój meżulo szmatławiec posuwa wszystko co się rusza, tylko nie ciebie :D

Gość gość
Dam wam w sumie to nam wszystkim kobietom rade Nie rob drugiemu co tobie nie mile. Szanujmy sie kobiety. to wszystko w temacie,czesc

Gość gość
sweet bimbo 04.06.2014 mam męża - wiernego - i nigdy nie byłam kochanką jezyk.gif i coooo, łyso ci, żono szmatławca bez honoru? smiech.gif xxx Łyso to tobie, bo doskonale wiesz, że twój meżulo szmatławiec posuwa wszystko co się rusza, tylko nie ciebie smiech.gif x on posuwa nawet byłą żonkę a jak ona mu nie da to idzie do prostytutki i woli zapłacić jej za seks niż ruszyć takie śmierdzące ladaco :D:D:D

Gość gość
sweet bimbo męza to ty masz ale cudzego 2 razy w miesiącu przez 2 godziny :D:D:D:D

Gość gość
te,sweet bimbo twoj k***sik wczoraj ****** mnie i śmiał sie z ciebie,żeś gruba macioro i cipki nie może znalezć,więc znalazł kochanke bo łatwiej

Gość gość
kochanka to ś****wo,a jeszcze mordę ma niewyparzoną poziom na poziomy

Gość gość
Małżeństwo zawsze warto ratować. Dla takiej wartości warto dumę i ego schować. Są rożne sytuacje, nawet w sądzie czy mediator zawsze proponuje ugodę czy na terapii małżeńskiej. Wszyscy mądrzy ludzie doradzają, żeby walczyć o związek. A kochanki ? Pożegnać, urwać kontakt. Choćby, nie wiem jak manipulowały swoimi chorobami i graniem pokrzywdzonej. Nie każdy mężczyzna zdradza bo lubi bzykać. Szmaty świetnie się do tego przykładają. Niby wsparcie w trudnej sytuacji, udają takie idealne i rozkoch*ją. A to nic nie warte ś****wo, które kryje swój podły charakter. Jednak wszystko wychodzi. Szmatławe kochanki wykorzystują chwile kryzysu. Co wy bezmózgie szmaty możecie wiedzieć o wieloletnim związku. Ja miałam okazję dowiedzieć się dokładnie wszystkiego, całej prawdy, był szczery do bólu. I tak pozwoliłam wrócić. Mimo, że wiem ze mnie zdradził z nią. Gdyby chodziło o seks to by nie skończył tej znajomości. A nie zawsze chodzi o seks czy wygląd. Bo jestem bardzo zadbaną kobietą i seks mieliśmy zawsze świetny. Urodą ta suka też mi ustępuje. Tylko to była podstępna manipulantka, która wciągnęła go w podła grę. Mówiła mu dokładnie to co chciał usłyszeć. Nie macie honoru za grosz i wyobraźni. Szmata jedna, kiedy już wszytko się układa miedzy nami, potrafi jeszcze smsy wysyłać jak gdyby nigdy nic. Dno. I nie mam zamiaru przebierać w słowach, na to nie ma odpowiedniego określenia. Na szczęście to już tylko wspomnienie po niej.

Gość gość
gościu z 14.40 odsyłaj tej szmacie takie smsy żeby jej w pięty poszło. kup sobie nowy starter za 5 zł wyjdź na ulicę i wyzywaj ściere ile wlezie a później wyłącz telefon wróć do domu i wymień karte

Gość gość
Nie ma co się zniżać do takiego poziomu, mam nadzieję, że wystarczy zwykła ignorancja.

Gość gość
Gosc z 14.40 widac ze jestes dobrym czlowiekiem. ale twoj maz urobil Cie jak g****o w betoniarce. Dlatego ze mu sie kolo d..y palilo. Zasadniczo wiekszosc kobiet w zwiazku nawet dlugoletnim nie wybaczylaby zdrady. A zony tak. Nie rozumiem dlaczego? Na pewno jestescie twarde i dalbyscie rade zyc godnie i z honorem bez k****arza. moim zdaniem zwiazek w ktorym leglo zaufanie ( zdrada= brak zaufania) nigdy nie bedzie taki jak przed. Nigdy bym nie wybaczyla. Z doswiadczenia co prawda nie mam meza ale bylam w zwiazku kilka dluugich lat. Zdradzil z moja kolezanka. Nie wybaczylam Bylam tez w innej roli. Zakochalam sie w zonatym. Ale Nic miedzy nami nie bylo,zapominalam ponad rok. Bardzo ciezka lekcja zycia.. Juz mi przeszlo :-) Bardzo sie ciesze ze mialam mozg Dzis bedac po 2 stronach potrafie dostrzec bledy,klamstwa i manipulacje. Szanujmy sie My Kobiety.

Gość gość
Zasadniczo wiekszosc kobiet w zwiazku nawet dlugoletnim nie wybaczylaby zdrady. A zony tak. xxx A mi się wydaje, że większość żon nie wie o zdradzie, bo takie pisanie na kafe przez głupią bździągwę, że mąż cię zdradza to przecież żaden dowód, jeśli mąż w domu zachowuje się wzorowo. Żona dowiadują się dopiero wtedy, gdy rozwścieczona kochanka powiadomi ją osobiście.

Gość gość
Kobiety jakie wy jesteście za przeproszeniem głupie, tak was czytam bo akurat zrobiłam sobie kawę i postanowiłam trochę poczytać co wypisujecie, jak można tak walczyć o faceta??? skakać sobie do oczu?? kobiety tak się poniżacie, żeby mieć faceta to wydrapałybyście sobie jedna z drugą oczy, żony opluwają kochanki, kochanki żony a najlepiej ma się facet, który obie za przeproszeniem r....cha i ma wszystko w d***e i cieszy się że ma takie idiotki co by za zdrajcą skoczyły w ogień, pozabijajcie się nawet a on na wasze miejsce znajdzie sobie trzecią, jesteście jego "ofiarami" a na wasze miejsce następne ofiary sobie znajdzie.

Gość gość
oszalałaś gościówo co pije kawe? żona ma ci oddać męża, bo tak się tobie podoba? to idź i jej powiedz, ze to nie twoja wina jak mu dopy dawałaś, bo gacie same ci spadły :D:D

Gość gość
Mądra się znalazła. Walczył o mnie to walczę o niego. Zrobił błąd, ale widać że chce bardzo żebyśmy byli razem. Jest wdzięczny, że go nie zostawiłam. Oczywiście ty byś wolała dramatyczne zakończenie. Po co coś naprawiać.

Gość gość
do gościa z 16:56 no już nie piję kawy;) tylko herbatę, na szczęście nie jestem w takiej sytuacji żebym musiała się kłócić z czyjąś żoną o faceta, mam zbyt honorowa żeby się wpakowywać w taki horror, no to się bijcie o misia "pysia" hahahahaha to żona chce męża który ją zdradza i walczy o niego z kochanką??? super, pogratulować "mądrości", pewnie że jestem mądra bo nigdy nie związałabym się z facetem który jest żonaty

Gość gość
jestem zbyt h...........wa