Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wy znajdujecie czas i ochote na seks z mezem

Polecane posty

Gość gość

Mam polroczne, bardzo energiczne i wesole dziecko. Klade corke spac kolo 20. Czesto maz ja usypia bo ja padam ze zmeczenia. marze juz tylko o kapieli i wieczorze z ksiazka lub filmem. Zanim wezme ksiazke do reki jest juz godzina 22 bo musze ugotowac obiad na dwa kolejne dni, ogarnac troche dom i wykapac sie. No i efekt jest taki ,ze od 3 miesiecy zero seksu :( najgorsze jest to,ze nie mam juz zadnych potrzeb i ten stan mi pasuje. Jestem ciagle zmeczona mimo ze maz mi pomaga jak moze

Gość gość
to idź do lekarza ,zrób badania morfologię ,jakieś witaminy bierz

Gość gość
aha czy bierzesz tabletki antykoncepcyjne .

Gość gość
Nie biore tabletek. Bralam kilka lat temu i nawet przy tabletkach mialam wieksze libido niz teraz.

Gość gość
musisz inaczej ustawić sobie wieczorne zajęcia. Dziecko kłaść o 19, codziennie przecież nie gotujesz tego obiadu, tylko jak piszesz na 2 dni. Przesypiasz noce?

Gość gość
Nie zasnie o 19. Nawet jak ja poloze to kreci sie, wola, wedruje po calym lozku zanim zasnie i jest 20. Niby przesypia cale noce ale kilkakrotnie w ciagu noce ma krotkie przebudzenia takie na kilka minut,ze musze wstac

Gość gość
3 miesiące to bardzo duzo. Ja ciebei rozumiem bo odkąd mamy dziecko tez rzadziej niz przed uprawiamy seks. Najcześciej jest to rano bo wtedy jestem wypoczęta i rozluźniona. Wieczorem prawie nigdy sie nie kochamy bo po prostu nie mam na to siły. A co z dziadkami albo z ciociami? Moze dało by radę podrzucić corke na jedna noc do nich i wtedy poświecić czas sobie nawzajem. A i jeszcze jedno. Czy możesz sobie pozwolić zeby chociaż raz w tygodniu wyjść na kieliszek winka z koleżankami bez dziecka?

Gość gość
Tak, spokojnie moge wyjsc bo maz zostanie z dzieckiem ale problem w tym, ze teraz nie mam z kim wyjsc. Dwie kolezanki wyprowadzily sie do innych miast, przyjaciolka ma trzytygodniowe niemowle i wiadomo jest zmeczona po porodzie

Gość gość
Tesciowa chetnie zostanie z dzieckiem ale na dzien dzisiejszy nie moze bo mieszkaja z tesciem 100 km od nas ze wzgledu na tescia prace. Za rok maja wrocic i wtedy na bank pomoze bo az rwie sie do dziecka . Moja mama nie zyje, tato jest w sedziwym wieku wiec moge polegac tylko na pomocy tesciowej

Gość gość
Idź sama nawet. Wiem ze to nie jest to co z kims ale nawet jak wyskoczysz sama na spacer, trochę odetchniesz, bedziesz sama dla siebie to cos sie zmieni. Ja ciebie doskonale rozumiem, bo mam podobny problem. Kiedyś uprawialiśmy seks codziennie teraz moze raz w tygodniu a i tak mam wyrzuty sumienia, ze tak rzadko :( Pracujesz?

Gość gość
a znasz jakąś matkę-Polkę, która pracowałaby mając 6m-czne dziecko? Przecież tu wszystkie siedziałyby w domu przez 18 lat

Gość gość
Ja tez mam półroczną bardzo energiczna corke w ciągu dfnia SPI godz max a wieczorem około 20idzie spać. Maz wraca dopiero o 19 a ja calyvdzien sama z dzieckiem ale tak ja nauczylam ze ona potrafi się sama sobą zając. Na macie godz leży i się bawi dopiero później się orientuje i wola ( szuka towarzystwa). Ale jakoś mam czas ugotować posprzatac, zresztą ja nie nawie się w idealna panią domu. Zawsze ugotuje ale jak mala ma gorszy dzień i mnie męczy to nie stoję przy barach umeczona i twardo gotuje zupie, drugie danie, i deser, wyciagam mrożone paluszki rybne i koniec. Polki jak się nie urobia po pachy ze o 21 padają na twarz to nie będzie. A ja robię tak żeby na sex tez mieć sile i ochotę. I minimum co dwa dni się kochamy. Myślę ze maz woli zhesc raz w tyg cos typu fast food czy nie mieć posprzatanego pokoju ale za to ma zawsze zadowolona zone i częsty sex:-) Zmiencie swoje nastawienie, nie musisz stać i gotować do 22 jak raz zjecie cos z baru to nikomu nic nie będzie a ty się odprez.

Gość gość
Dlatego pytam czy pracuje. Bo jesli tak to rozumiem jej zmęczenie ale jesli nie no to problem leży gdzieś indziej niz zwykle zmęczenie. Ja jestem zmeczona ale pracuje na pełny etat, mam 2,5 letnia corke która potrafi dać w kość, ale no raz w tygodniu to nawet "wypada" sie pokochać z mężem :P

Gość gość
Pytanie z innej beczki. Jak dodać temat do ulubionych? Mam internet na telefonie i z niego korzystam najcześciej, pozmieniali kafe i nigdzie nie widze dodaj do ulubionych :P

Gość gość
Tez czesto wyjmuje paluszki rybne mrozone i warzywa plus ryz a obiad na dwa dni gotuje jak jeszcze mam troche sil .Problem w tym, ze zamiast spedzic wieczor w mezem to wole zwyczajnie zrobic sobie maseczke na twarz i spedzic godzine w lazience. Zreszta czuje sie juz nieatrakcyjna i mam wrazenie, ze moje zycie sprowadza sie tylko do bycia matka i nic wiecej.

Gość gość
Bo sama chcesz zeby tak ciebei postrzegano. Jako matkę i tylko matkę. Ja tam sie nie dałam. Wiadomo matka jestem ale tez żona i co najważniejsze kobietą. Staram sie dbac o swoje. Jak mi sie nie chce to nie sprzątam nie gotuje nie piore. Mam takie prawo.

Gość gość
Jestem na rocznym macierzynskim wiec powinnam chodzic wypoczeta i miec ochote na seks:( Moj wieczor z mezem wyglada tak, ze ja leze w sypialni a maz w salonie. Nie mam ochoty na nic.

Gość gość
Kiedys sama zachecalam meza, nakladalam bielizne, zawsze rozpuszczone wlosy, makijaz, zadbana a teraz wlosy w kite bo nie mam sil ich ukladac.

Gość gość
Oczywiscie nie chodze jak fleja, Biore prysznic, delikatny makijaz, czyste ubrania,wlosy w kucyk . Jednak nie czuje sie tak dobrze sama ze soba jak kiedys.

Gość gość
Troche chyba przesadzasz,jak nie masz czesu na seks?Ja 7tygodni po porodzie codziennie sie seksilam z moim facetem.Nie wierze ze nie mozesz nawet 10 minut przeznaczyc na ta przyjemnosc.

Gość konwalia za mostem
Jak to czytam to sie wam dziwie,jestescie niezorganizowane,wiecznie zmeczone,biedne xiezniczki bo maja jedno dziecko i musza obiad kugotowac,leniwe ,nic nienauczone mimozy ze sa tak zapracowane ze nie starcza wam ochoty nawet na seks. Dlaczego tak pisze bo mam duzo wiecej roboty niz wy.jak napisze to mi nie uwierzycie bo na podobne tematy sie juz wypowiadalam. zal mi was.

Gość gość
Tez sie dziwie tobie autorko. Jesteś cały dzien w domu i nie masz ochoty na chwile przyjemności? A w jaki sposob absorbuje cie dziecko ze jesteś taka zmeczona? Przeciez dziecko mozna na spokojnie czymś zając a potem poświecić czas sobie. Ja mam dwuletniego syna, ktory jest chyba najbardziej rozdartym dzieckiem swiata :P ale mam czas dla siebie i dla meza i dla dziecka i nawet na prace. Kwestia organizacji.

Gość gość
Widze tez ze chyba twojemu mężowi tez jest obojętne. Nie wiem czy jemu jest ok bez seksu czy tez moze ma juz dość proszenia cie o cis co jest nieosiągalne i dla sobie spokój. Ty go kochasz w ogóle? Czy myslisz o jego potrzebach? Wiem ze ty tez masz swoje potrzeby, ale on rowniez ma swoje ktore ty jako żona powinnas no bo nie musisz pomoc mu w tej potrzebie ze tak powiem. Bo pójdzie w bok i wtedy bedzie płacz i zgrzytanie zębów.

Gość gość
No nie mam ochoty na seks. Seks zaczal mnie meczyc

Gość konwalia za mostem
skoro sex zaczął Cię męczyć to może męża potrzebowalas. tylko do zapłodnienia. może jesteś kobieta modliszka a jeszcze. o tym nie wiesz?

Gość gość
Moglabym juz zyc bez seksu chyba. Nawet nic nie czuje patrzac na innych atrakcyjnych mezczyzn

Gość gość
Nie rozumiem! Ja jak urodziłam 3 dziecko to seks byl juz 3 tygodnie po porodzie codziennie! Troje dzieci, obiad, dom i seks codziennie! !!

Gość gość
No to gratuluje sil i energii, tylko pozazdroscic

Gość gość
mam 2 dzieci, mlodsze juz roczek a seks mnie meczy i unikam jak ognia

Gość gość
Boginie seksu sie odezwały!!!!!! Mężowie muszą być zadowoleni. Szkoda tylko, ze w waszych opowieściach. Mi sie wydaje, ze to nie jest kwestia zmeczenia. Rutyna i nuda. Codziennie to samo kupki, kaszki, zupki i znowu kupki. Ciężko jest sie przestawić na tryb KOBIETA. Mąż próbuje inicjowac seks? Jesli tak, to poszalejcie troche, powyglupiajcie sie nie musicie przeciez od razu sie kochac. Przytulajcie sie wieczorem, dawajcie sobie rano buziaki jak mąż wychodzi do pracy i jak wraca. Klepnij go w tylek;) Nie pozwól zeby mąż spał osobno, bo później jest bardzo trudno o bliskość. Powodzenia.