Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niscy faceci nie dość że są niscy to mają małe dłonie i pały?

Polecane posty

Gość gość

są tak pokrzywdzeni przez los :( chodzi mi o facecików do 179 cm, maja wszystko miniaturowe :O małe dłonie jak u kobiety, małe stópki, małe kuśki, taki facecik 170 cm to ma kuśkę jak najmniejszy palec u mężczyzny (czyli facet od 190cm) :(

Gość gość
a chodzi w zyciu o kuske bo jak tak to wal sie z koniem tam nawet u kucykow wystepuje duza kuska bo takie puste baby jak ty rodza malych mezczyzn

Gość gość
nie każdy marzy o wielkich dłoniach robola ..

Gość gość
Musze cie rozczarować -kobiety boją się dużych członków. Najpierw mówią , że fajny , a jak przychodzi co do czego , to grymaszą z bólu albo uciekają ..

Gość gość
To ja powinnam synów rodzić, bo ja rodzę wysokie dzieci A tAK TO KOSZYKARKI mi rosną.

Gość gość
co wy w tych duzych czlonkach widzicie facet z duzym to juz sobie mysli ze jest maczo wlozy troche porusza i po wszystkim a taki z malym to sie stara urozmaica w malym czlonku sila i przyjemnosc a nie tylko bol wiem co pisze bo prubowalam juz z nie jednym

Gość gość
ojejj no coś ty? Długość -bez przesady :D wiadomo! Grubość się liczy!

Gość gość
Niscy faceci to jeszcze nic. A dlaczego autorka tego tematu jest taka glupia i pusta w srodku ? Na to pytanie mi odpowiedzcie. Na kafe same idealy widze ze siedza. To takie przykre. Dodam ze sam mam 178 cm wzrostu. bardzo niski jestem. Dobrze chociaz ze mam pieniadze bo zadna by mnie nie chciala.

Gość gość
facet z mala kuska to nie facet taka prawda

Gość gość
i tutaj wlasnie ktos napisal prawde nie wazny jest rozmiar czlonka czy wysokosc osobnika wazna jest grubosc portfela co nie kobiety teraz miejcie cywilna odwage sie przyznac

Gość gość
Pusta baba, jak sama autorka,to wor na sperme. Sztuka wywolywania zenady opanowana do perfekcji. Zadnych innych umiejetnosci sie nie spodziewam. Pewnie lubi duze wacki, bo ma autostrade miedzy nogami ;-)

Gość gość
mala kuska u faceta = maly mozdzek u kobiety a czy kuska jest w zyciu najwazniejsza czy uczucie i wiernosc i tutaj odrazu nasuwa sie mysl ze kobieta mysli macica

Gość gość
Udowodnione zostalo, ze wiekszosc kobiet na kafe pragnie wysokich wysportowanych facetow z wielkim przyrodzeniem i grubym porfelem. Wniosek : Na kafe siedza same materialistyczne zdziry. Taka prawda.

Gość gość
a ja mysle ze to kobiety kture sa brzydkie i nie maja dojscia do nawet malych wackow isobie marza a sio do garow a nie tu bzdury wypisywac erotomanki jedne

Gość gość
stanowczo temu zaprzeczam!!!! moj ma 171cm i ma czym sie poszczycic;D mierzylismy i wyszlo ponad srednia krajowa. ja jestem baardzo zadowolona:)

Gość gość
Kolejna smiechu warta rzecz. Kobiety mierza penisa swojemu partnerowi. Juz sobeie wyobrazam jak smiesznie to musi wygladac.

Gość gość
a czym sie mierzy glebokosc pochwy i obwod warg sromowych prosze o powazne odpowiedzi ha ha