Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy kontrakt na telefon

UK jaka siec wybrac ktory telefon

Polecane posty

Pytanie do osob mieszkajacych w Anglii. Chce zmienic kontrakt na telefon komorkowy i nie moge sie zdecydowac na siec i jaki telefon wybrac. Chce jakis podstawowy pakiet. Myslalam o jakims Samsungu moze. Co polecacie?

Gość gość
Telefon polecam iphone ,Samsung galaxy tez jest spoko , a siec zdecydowanie O2 nigdy nie ma z nimi problemow I normalnie zawsze zalatwia kazda sprawe ,w przeciwienstwie do Three ,z ktorymi mam bardzo zle doswiadczenia- najpierw odlaczyli mnie bez powodu (w koncu wyszlo ,ze z ich winy) a potem jak juz chcialam wrocic do O2 i nie przedluzac z nimi kontraktu nie moglam sie z nimi dogadadac ,bylam bombardowana tel. o kazdej porze dnia i nocy w ktorych probowali mnie przekonac zeby zostac w sieci ,spoko rozumiem ze chcac zatrzymac klientow ,ale nie w taki chamski sposob ! :O

Gość gość
Kontrakt? A po co? Lepiej np.giff gaff, taniej o wiele korzystniej jak kontrakt.

Iphone nie chce. Nigdy nie bylam w o2. Ale jaki konkretnie telefon polecacie np Samsung, ale ktory? I kontrakt mi jak najbardziej odpowiada :)