Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsza_ciaza

Usg 3d i 4d

Polecane posty

Gość pierwsza_ciaza

Powiedzcie mi co sądzicie o takich badaniach? Czy dają rzeczywisty obraz? Są skuteczne w wykrywaniu ewentualnych wad i schorzeń? Gdzie w Krakowie warto wykonac takie badania? Czy od razu na miejscu ktoś zinterpretuje wyniki?

Gość gość
Witaj. Ja wykonywałam takie badania w ciązy i uważam, że są bardzo skuteczne. Bardzo dobrze pokazują czy wszytsko ok i czy dziecko dobrze się rozwija. Jeśli tylko masz możliwość wykonac takie badania to naprawde polecam. Teraz chyba i tak zdecydowana większość lekarzy sama wykonuje takei usg :)

Gość pierwsza_ciaza
A jak z ceną? I gdzie wykonywałaś badania? Mój ginekolog nie ma u siebie możliwości wykonania badanie 3d ani tym bardziej 4d. :(

Gość gość
wykonywałam w centrum ultragen w krakowie. i od razu miałam tam konsultację dr totko. powiedziała, że wszytsko ok i że dzidziuś jest zdrowy :) na tyle na ile oczywiście mogła wyczytać z badań na takim etapie ciąży. A same badania robiłam chyba z 4 razy :) ale nie żałuję ani złotówki wydanej bo warto mieć tę pewność, że wszytsko jest w porządku :)

Gość gość
hej , ja też robiłam dwa razy i naprawdę nie żałuje , warto było , w Radomiu takie badanie 250zł ciąża pojedyncza , ale malutki miał sprawdzone wszystko :)

Gość pierwsza_ciaza
a jak finansowo? ile mniej więcej zapłaciłaś za takie badania?

Gość gość
ja w krakowie płaciłam wtedy jakoś koło 200 zł, nie pamiętam dokładnie, sprawdz sobie na ich stronie to się dowiesz dokladnie ;) w każdym razie ceny są wszędzie podobne, a ja w ultragenie byłam bardzo zadowolona z poziomu świadczonych usług, więc z koleją ciażą- jeśli będzie, na pewno do nich wrócę ;)

Gość pierwsza_ciaza
dziekuje :) będę szukać w takim razie na ich stronie i pewnie zrobie te badania dla pewności :)

Gość pierwsza_ciaza
zadzwoniłam, umówiłam się ;) troszkę się boję, ale przecież musi być dobrze :)

Gość gość
i jak w tym ultragenie to wygląda? jak cenowo? jakie podejście do pacenta?

Gość pierwsza_ciaza
cenowo porównywalnie z całym miastem, ale bardzo dobra opieka i wszytsko zostało mi fachowo wyjaśnione i jestem bardzo zadowolona, na kolejne badania na pewno do nich wrócę!

Gość Bettka5
Ja robiłam u doktora Sobiesława Kaszowicza Usg 3D. Bardzo fajna sprawa :) można pooglądać dzidziusia dokładnie. Swoją droga lekarz też bardzo miły i przeżyczliwy człowiek.

Gość ojska
też robiłam u niego badania i usg i potwierdzam! bardzo fajny lekarz! i jaki cierpliwy - na kazde pytanie odpowie!

Gość gość
a czym się różni 3d od 4d?