Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarneoczymam

w co ubrac dziecko na wyjscie ze szpitala w czerwcu

Polecane posty

Gość czarneoczymam

Witam Pod koniec czerwca rodze córeczke i tak szukam jakiegoś ciekawego ciuszka na wyjscie ze szpitala. Mozecie cos doradzić? Podeslijcie jakies pomysly , strony sklepow z ciuszkami dla malej ksiezniczki. Jestem mamą 2 chlopcow,a teraz coreczka :-) wiec coś w różu.:-) Z gory dzekuje!

Gość gość
Ja będę miala ten sam problem w lipcu - bo pierwsze dziecko rodzilam zimą - wiec wiadomo kombinezon itd... a co w upały, ew. 23-25C?

Gość gość
trzeba przygotować wersję na piękną pogodę i wersję na fatalną pogodę. Jaką macie pewność, że będzie gorąco?

Gość Little M
rodziłam w lipcu w zeszłym roku w czasie największych upałów (35 stopni) - body z krótkim rękawem, skarpeteczki, czapeczka, dziecko okryte pieluchą tetrową

Gość gość
35 to temperatura ekstremalna, rzadko spotykana w Polsce (ew. na południu). W 2-3 dobie życia dziecka nie wyszłabym (jeśli tem niższa niż 30) w ubraniu z krótkimi rękawkami, dziecko do tej pory siedziało w 36,6 i lepiej ubrać cienki pajacyk.

Gość Little M
Konsultowałam to z neonatologiem. Było ekstremalnie gorąco, u mnie w mieszkaniu temperatura dochodziła do 39 stopni.