Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin26

Pytanie do kobiet czy 26 letni facet

Polecane posty

Gość Marcin26

niezbyt mądry, niezbyt przystojny, z pracą za minimalną, jeżdzący polonezem, mieszkający z mamą ma szanse na dziewczyne ?

Gość gość
nie

Gość gość
nie

Gość Marcin26
tak myślałem czyli jestem skazany na samotność ?

Gość gość
Masz małe ambicje. Znaleźć mozesz ale bedzie trudno.

Gość gościnny
ma szanse:P tylko musi szukac:D zmien auto ;)

Gość Marcin26
ambicje i marzenia to ja mam ale co z tego nie każdy w życiu jest wykształconym geniuszem i nie zarabia kokosów.

Gość gość
no nie wiem jakie ambicje może mieć ktoś kto mieszka dalej z matką

Gość gość
wszystko zalezy od twojej osobowosci. jezeli nie jestes maminsynkiem i potrafisz obchodzic sie z kobietami, wiesz jak sprawidz im radosc, jestes uczciwy , szczery to znajdziesz kobiete ktora cie pokocha..

Gość Marcin26
a co z autem jest nie tak ? Jest duże, wygodne i tanio sie jeździ na gazie nic takiej wielkości nie ma lepszego niż Polski polonez :)

Gość gość
wal go dalej

Gość gość
człowieku kup golfa 3, szybszy , wygodniejszy, mniej pali, oszczędzisz na paliwie, myśl

Gość Marcin26
z mamą mieszkam bo stać mnie co najwyżej na wynajęcie pokoju, a jak bym sie wyprowadził to mamie by było też ciężko bo płacimy czynsz i opłaty po połowie, a mamy 3 pokoje, więc bez sensu chyba wynajmować pokój u kogoś, na kawalerke już mnie nie stać będzie.

Gość gość
no ja akurat zarabiam, w ciągu ostatnich 5 mcy zarobiłem na giełdzie 77% ;) spółka "grupa azoty" w styczniu kupiłem akcje po 45zł/sztuka tydzień temu sprzedałem po 80zł/sztuka Trzeba mieć na czym czapke nosić, a nie ***** u s*******i prywaciarzy-wyzyskiwaczy za 1200 ;) pozdrawiam myślących

Gość gość
nie ma też sensu wiązać się z facetem który zawsze będzie mieszkał z mamą.

Gość Marcin26
ale człowieku co do Poloneza i Golfa to mój polonez kosztował 2 tyś i ma silnik 1.4 103 km całkiem nieźle jedzie, a golf 3 ma silnik 1.4 60km wiem bo ma taki kolega z pracy i polonezem go objeżdzam jak chce, do tego mam większe auto bagażnik i komfort też lepszy.

Gość Marcin26
ja sie kolego nie znam na giełdach to za skomplikowane jest dla mnie.

Gość Marcin26
nie wiem jak mam sie wyprowadzić skoro nie stać mnie na to, ale dziewczyna może zamieszkać ze mną i z mamą jeden pokój jest wolny, więc jest dużo miejsca.

Gość gość
i właśnie dlatego będziesz sam, nikt normalny nie chciałby mieszkać u mamy faceta w jednym mikro-pokoiku.

A matce jak źle to niech zamieni mieszkanie na mniejsze a nie żeruje na swoim synu biorąc na litość i niszcząc tym mu życie prywatne do którego też ma prawo,,twoja mama jest dorosła i niech bierze życie w swoje ręce,znajdzie faceta a nie biadoli i syna nie chce sod klosza wypuścić

Gość gość
golf ma też większe silniki, a wymiary? fakt polonez jest dłuższy, ale ma taką samą pojemność bagażnika i tyle samo miejsca w środku, ba golf ma nawet więcej miejsca w środku.

Gość gość
golf ma też większe silniki, a wymiary? fakt polonez jest dłuższy, ale ma taką samą pojemność bagażnika i tyle samo miejsca w środku, ba golf ma nawet więcej miejsca na przodzie*

Gość Marcin26
nie wiem mama nie chce narazie sprzedawać mieszkania, ani sie zamieniać przyzwycziła sie do niego i jest jej wygodnie, nie jest jakąś upierdliwą osobą, ale pokoje są całkiem duże bo mają po 12 metrów i duży pokój ma 24 metry, a mama mieszka w małym i ja w mały a duży jest wolny w sumie to chyba nie tak źle ? co do poloneza to też jest dwa razy tańszy niż Golf, a taki lepszy z lepszym silnikiem czy wyposażeniem kosztuje 3 razy więcej no i polonez ma napęd na tylne koła :P

Gość gość
Jest tragicznie, a nie źle, jak niby żyć w jednym pokoju?

Gość Marcin26
skoro tak uważacie widocznie nie mam szans, szukam lepszej pracy, ale nie jest łatwo bo tutaj raczej więcej nie zarobie choć każdy mi mówi, że lepsze to niż nic.

Ty lepiej przyznaj że tobie jest wygodnie i szukasz naiwnej frajerki, bo mamusia ugotuje,wypierze i posprząta a samemu to by się już trzeba było wysilić no nie? :D

Gość gość
chodzi o Twój stosunek do życia- masz małe ambicje, mała chęć walki o lepsze jutro. poza tym kobiety nie chcą mieszkać z teściowymi- wolą być na swoim. zrób cos z życiem- znajdz dziewczynę z mieszkaniem, czy coś.mamie możesz wtedy pomagać finansowo.

Gość gość
gdybyś naprawdę miał poloneza to wiedziałbyś że ten tylny napęd przy tylu koniach gowno daje haha, nawet nie zapiszczy na asfalcie, a ty jeszcze piszesz że oszczędzasz pieniądze, więc tym bardziej nie poczujesz mocy tylnego napędu

Gość Marcin26
właśnie zawsze sie zastanawiałem co powiem dziewczynie jak już ją poznam, że mieszkam z mamą i co ona na to, teraz jestem raczej pewny, że nie ma sensu nikogo poznawać bo reakcja jest negatywna. Obowiązki dzielimy po połowie ja np. sprzątam, ścieram kurze, odkurzam, piorę, rozwieszam pranie, prasuje, gotuje, zmywam no w zasadzie wszystko po połowie to chyba normalne ? Często też robię zakupy, płacę połowę opłat i naprawdę niewiele mi zostaje w zasadzie jakieś 300-400 zł, a jeszcze gaz do samochodu i jakieś jedzenie do pracy to może oszczędze ze 100-200 zł, a czasem coś w aucie trzeba też zrobić np. wymienić olej czy z kolegami pójdę na piwo to wiece jak to jest ciężko za minimalną.