Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabrał jej prezenty

Polecane posty

Gość gość

w niedziele moja corka miala komunie. Z jej ojcem nie jestesmy razem od 4 lat. On płacił za swoich gosci ja za swoich. Niestety córka nie dostala od jego rodziny zadnych prezentow lecz same puste pamiątki a prezenty czyli pieniądze dali jemu. Mała jest w rozpaczy nie wiem jak ja pocieszyc strasznie to przezywa

Gość gość
to moze porozmawiaj z nim i powiedz mu, ze skoro zabral malej pieniadze, ktore byly dla niej prezentem to niech teraz jej cos za te pieniadze konkretnego kupi - ja bym chyba tak zrobila. zreszta dziwny zwyczaj - u nas jak goscie daja kase to daja dziecku a nie mi (corka ma 4 lata) i zawsze zobowiazujemy sie do kupna konkretnego prezentu

Gość gość
lepiej zeby nie dawali nic niz pozniej zadali zwrotu 🖐️

Gość gość
Kto ją wychował na taką pazerną francę. Chyba po mamusi, możecie teraz obie siedzieć i płakać

Gość gość
i to jest komunia... Chyba nie chodzi tu o prezenty. Wytłumacz jej co jest najważniejsze w tym dniu. Komunia - prezenty, ślub - wesele, kasa i prezenty. Boże Narodzenie - prezenty, Wielkanoc...- zajączek :D porażka

Gość gość
dzwonila do niego chciała coociaż 500 zl bo jej zabraklo do laptopa nie dal jej. Rozmawialam z nia wytlumaczylam jej ze nie licza sie prezenty ze ma odpuscic. Ale to tylko dziecko

Gość Kasia44
Moja wnuczka miała komunię Św. dn.18, maja br. Wszyscy goście wręczali koperty i prezenty wnuczce, nie rodzicom. Bezczelny typ.Jak można własne dziecko okradać? Może kupi dziecku za tą kasę coś konkretnego?!

Gość gość
ale d**ek a ta jego rodzina tez dziwolongi przeciez szli do dziecka na komunie a nie do niego. To tak jakby on brał ślub a matka by mu kase wzięła. Debil. Powiedz małej ze jej tatus to idiota i kretyn i niech sie p******i

Gość gość
bylismy jej kupić tableta i aparat cieszy sie ale przykro jej ze tak jej tata sie zachował. Nie chce juz jechac do niego. Jego rodzina wreczyla mu przed komnia pieniądze. i są u niego w domu

Gość gość
powiedz jej że ma tatusia idiote i tyle. Niech go ma w d***e.