Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćahsh

Czego sie spodziewać po takim mężczyźnie

Polecane posty

Gość gośćahsh

Ja mam 22 lata, on 26. Znamy sie od niedawna- spotykamy sie. Z racji początków, nie znamy sie jeszcze dobrze. Dowiedziałam sie ostatnio od niego, ze w wieku 12 lat zginęła mu matka w wypadku. Z ojcem od kilku lat nie utrzymuje kontaktów, wigilie spędza sam. Niby ma kontakt z rodzina, ale po samotnych świętach stwierdzam, ze nie sa to super kontakty.. Ja nie mam ojca. Umarł mi w wieki 15 lat na raka. Mam jednak ojczyma i w sumie pełna rodzine, z ktora mam dobry kontakt. Moj "facet" jest mimo to wesołym i ogarniętym mężczyzna. Czy to, ze w jakiś sposob nie ma rodziny moze wpłynąć negatywnie na to, ze bedzie chciał jakby mnie tylko dla siebie i moze byc zazdrosny o moja rodzine? Ja sobie pomyślałam, ze jeżeli wypali to i przerodzi sie w trwały zwiazek, to wigilie bedzie spędzał z moja rodzina. Zadaje takie moze głupie pytania, ale moze zna ktos takie przypadki? Czy taka osoba bedzie miała trudności jakies w zyciu? On sie deklaruje, ze szuka poważnego związku. I chce sie ustabilizować.

Gość gość
?

Gość gość
Dziwne pytanie....To jakby zapytać kulawego dlaczego utyka?Chcesz go przekreślić,bo nie ma rodziny?Nie rozumiem,mnie wychowała matka,bo mój ojciec był alkoholikiem.Miałam ciężkie dzieciństwo ale jestem normalnym człowiekiem.Kocham jak tylko umiem najpiękniej,jestem wrażliwa na krzywdę bo wiem co to ból i cierpienie....a Ty się zastanawiasz nad czymś takim?Załosne....tyle Ci powiem....A co ten chłopak jest tu winien?