Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci mówią wam komplementy ale tak serio

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem ze swoim facetem 3 lata i chyba nigdy nie powiedział e ładnie wyglądam. Czasami widzę że mu się spodoba to jak się ubrałam albo rzuci jakieś tekst że mam ładną sukienkę albo fajne buty ale nigdy nie powiedział że ja wyglądam ładnie. Wasi wam mówią komplementy??

Gość gość
jak chca nam wcisnac nowy komplet garow 🖐️

taa, ostatnio żul pod sklepem mi powiedział, że jestem "zgrabna kobitka", ale chyba nie o takie komplementy Ci chodziło ;)

Gość gość
mi te żule mówią komplementy a mój facet nie :o

Gość gość
A może by tak z nimi porozmawiać?

Gość asiaxx909
Mój mi ciągle mówi komplementy że jestem ładna, zgrabna i w ogóle, inne kobiety mogłyby dla niego nie istnieć, ale różni są faceci, ja nie mogłabym być z kimś kto by nie doceniał mojego wyglądu, z każdym facetem z którym byłam słyszałam komplementy :)

Gość gość
Mój tez mi mówi ale kiedys mi powiedział ze nie podobam mu sie jako kobieta.

Gość gość
Mój były często powtarzał mi że mam ładną pupę, że ładnie wyglądam, że mam najładniejsze nogi a ten obecny nie mówi nic :o Na inne się patrzy a mi nawet komplementu nie powie :o

Gość gość
Mój tez mi mówi ale kiedys mi powiedział ze nie podobam mu sie jako kobieta. To czemu jeszcze z nim jestes? Cieszy Cie perspektywa zdrad itp?

Gość asiaxx909
"Mój tez mi mówi ale kiedys mi powiedział ze nie podobam mu sie jako kobieta"- Ja bym z nim już nie była gdyby mi coś takiego powiedział, to jest niedopuszczalne, nie wyobrażam sobie czegoś takiego usłyszeć z ust swojego faceta :O

Gość gość
Bo jestem brzydka i gruba i nie podobam sie nikomu tylko sie nabijaja ze mnie,nie chce byc sama.

Gość gość
widzę że zaczęły się podszywy :o wcale nie jestem gruba. W każdym razie uciekam.

Gość gość
To nie był podszyw zapytałyscie sie mnie czemu jestem z nim mimo ze nie podobam mu sie jako kobieta to była moja Odp.

Gość gość111111
ach ok :) w takim razie nei uciekam ale zmieniam nick żeby się nie mylić.

Gość asiaxx909
Nie chcesz być sama, a lubisz żyć w takim poniżeniu? ze świadomością że powiedział ci że mu się nie podobasz jako kobieta i że wiesz że to prawda? ogarnij się kobieto, miej swoją godność, wcale nie musisz być sama, miej swoje pasje, utrzymuj kontakty ze znajomymi a na pewno by się znalazł ktoś kto dostrzegłby w tobie piękno, kobietę. Jak świat wielki tylu facetów chodzi po ziemi a niektóre kobiety trwają przy jakimś dupku bo "nie chcą być same". No błagam :O

Gość gość
mój najprzystojniejszy kolega ma grubą dziewczynę i jest w nej zakochany po uszy, nie wiem dlaczego ale zwariowal na jej punkcie.

Gość gość
Ja jestem bardzo brzydka kazdy dzis oczekuje ładnej,nie mam szans na innego faceta.Jak juz sie trafi nie moge od niego oczekiwac ze mu sie podobam uświadomiłam to sobie juz dawno temu.Chyba ze zrobie sobie operacje ale nie wiem czy mi by pomogło.

Gość gość
Przynsjmniej powiedział mi prawdę.

Gość gość
Oczywiscie , ostatnio na imprezie parapetowce kolega powiedzial mi - wiesz co ty juz stara jestes ale baaaaaardzo atrakcyjna , ty kaszdego mozesz miec kaszszszszdego. Mam 38 lat :) i jestem mezatka

Gość gość
Tak , mój facet mi mówi ,a poza tym nawet obcy faceci ,ale przeważnie sporo starsi koło 40stki nie wiem dlaczego... W moim wieku mnie podrywają też ,ale jakoś rzadziej mówią teksty w stylu "piękna jestes " itd, to raczej panowie w średnim wieku ,a dlaczego to nie mam pojęcia...

Gość gość
a c***anowie w średnim wieku to zazwyczaj albo koledzy mojego ojca ( ale nie mówią ich przy nim ;) ) ,albo jacyś faceci z pracy itd, ale zwykle są sporo starsi