Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xpaulaaax

Motywacja stop, gdzie jej szukać? Ratujcie..

Polecane posty

Gość xpaulaaax

Cześć wszystkim! :) Sama już nie wiem gdzie mam odnaleźć motywację. Piszę do Was, bo może Wy wreszcie dodacie mi, a także innym walczącym dawkę energii. Zaczęłam odchudzać się pod koniec września, od tamtego momentu straciłam 6 kg, ale ostatnie 2-3 miesiące są tragiczne. Nagle cała energia ze mnie zeszła, zaczęło się podjadanie, nie ćwiczyłam regularnie i to trwa do dzisiaj. Jak sobie pomyślę ile już mogłam osiągnąć przez te miesiące to pogrążam się jeszcze bardziej. Może ktoś z Was był w takiej sytuacji? Powiedzcie mi jak wreszcie zacząć od nowa walczyć, jak odnaleźć tę motywację, bo ja już nie wiem, próbowałam wszystkiego. Codziennie rano wstając myślę, że to będzie dobry dzień, żeby zacząć, lecz nagle ten optymistyczny akcent znika. Kolejny raz zawiodłam sama siebie, ciężko.. :( Mam 163cm wzrostu i ważę 74 kg, tragedia, miało być lepiej.. Pomóżcie!

Gość wecede
Zamiast się użalać i robić problem tam gdzie go nie ma - zacznij działać! Skup się na ćwiczeniach i odpowiedniej diecie. Musisz popracować nad sobą. Systematyczność się opłaca. Postaw sobie cel i do niego dąż. I pamiętaj - robisz to dla siebie i własnego dobrego samopoczucia.

Gość gość
Dziękuje, takie słowa na prawdę pomagają. :) Czas ruszyć tyłek i zero użalania :)