Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsdafdfdsf

do płaskich kobiet

Polecane posty

Gość To jest prowo pelikanice
Ten troll zakłada już kolejny taki temat, a wy tylko jadem strzykacie z zazdrości :) Kiedy ostatni raz widziałyście kobietę o takich wymiarach? Wyglądałaby jak karykatura! :O Prawie 40 cm różnicy między talią, a biodrami! Ocknijcie się, laski, jesteście prowokowane jak idiotki :) A że faceci się ślinią na te pogardzane przez chude biuściaste - to fakt :P Idzie facio z chudą laską (która myśli, że jest boska) i tylko oczętami na boki strzela na kawał tyłka i cycka, co przechodzi obok :P Ale żaden facet nie osmieli się tak wprost komentować seksualnie i składać obleśnych propozycji. To zwykłe prowo jest, kolejne zresztą :)

Gość gość
ta jasne, kolejna z dużym tylkiem myśli że wszystkich facetów to kręci haha żałosne

Gość To jest prowo pelikanice
Nie napisałam, że WSZYSTKICH facetów :) Oczywiście są mężczyźni, którzy lubią brak cycka i tyłka. Ale w zasadzie statystyczną większość :) To atawizm taki -piersi, biodra, tyłek kojarzą się seksualnie większości facetom, drażnią ich podświadome instynkty, nic na to nikt nie poradzi ;) Nie mam dużego tyłka, mam w sam raz ;)

Gość gość
sezonowo pracuje w barze jako kelnerka i szczerze muszę przyznać racje autorce zachowanie meżusi i tatusi jest żenujące stale komentują przechodzące kobiety w wulgarny sposób tylko cycki i tyłki do mnie też podbijają wystarczy że żona pójdzie do toalety na plaży leżą obok swoich a gapią sie jak zboczeńcy ciągle im pały stoją masakra

Gość gość
mijałam 3 facetów 2 z wózkami gapili się mierzyli od góry do dołu nawet nie czekali az ich mine słyszę jakie cycki normalni faceci nawet przystojni choć i brzydale zamieniaja się w maczo obleśni są a ich żony stale nadęte nie dziwie sie im maja wakacje do d**y

Gość gość
największą furrorę robią kobiety które maja na czym siedzieć i czym oddychać a najbardziej wyposzczeni sa faceci suchar w końcu jak non stop ma w domu płaską chudą kobiete która go nie jara i nie podneca to jak zobaczy cyc czy fajny tyłek od razu g***** wzrokiem zachowuje się jak opętany ich baby wyja o kątach

Gość gość
haha ja wiem kto to, laska (podejrzewam) kiedys pisala pod pseudonimem Kleopatra czy cos w tym stylu. Dokladnie to samo, ze jest super laska, ma cyce i d**e z******te, wszyscy na ulicy na nia leca, mieszka w Mielnie, ma bogatego meza itd. A tak naprawde to jakas brzydka, zakompleksiona nastolatka wymyslila sobie idealna siebie i idealne zycie, chce zeby jej wszyscy zazdroscili w wirtualnym swiecie chociaz bo w realu jest zwyklym pasztetem, prawdobodobnie gnebionym przez rowiesnikow. Juz wtedy mi to przyszlo do glowy. A wy jeszcze sie na to nabieracie, zal. Czy wy naprawde mysliscie, ze ktos, kto jest tak spelniony w zyciu mialby potrzebe na okraglo pisac o tym na forum jak psychopata? NIE KARMIC TROLLA