Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arekk96

Problem z dziewczyną z klasy.

Polecane posty

Gość arekk96

Chodzę do 2 LO. Podoba mi się taka jedna dziewczyna mojej klasy, ale nie umiem zebrać odwagi, aby jej to powiedzieć. Dobrzę się uczę i jak kiedys napisałem za nią pracę na polski i dostała 5, to powiedziała, żebym z nią siedział. Oczywiscie bardzo się ucieszyłem, bo myslałem, że uda mi się do niej zbliżyć. Minusem jednak jest to, że od tamtej pory mam więcej obowiązków, bo robię za nią wszystkie zadania domowe i bardzo często piszę za nią notatki. Czasami wysyła mnie do sklepiku po cos do jedzenia. Myslałem, że bardziej z nią złapię kontakt, ale zazwyczaj lekcja wygląda tak, że ona siedzi na telefonie, a ja piszę za nią w zeszycie. Na przerwie zazwyczaj idzie gdzies z koleżankami. Co mam zrobić, żebysmy się bardziej zbliżyli? Mam jej powiedzieć, że bardzo mi się podoba? Proszę o pomoc.

Gość Mindymindy
Wykorzystuje Cie,naprawdę daj sobie z nia spokój to egoistyczna dziewucha.Piszesz za nią w czasie lekcji a co z twoimi notatkami?Napewno w twojej klasie sa inne dziewczyny warte uwagi.

Gość gość
wg mnie to wylko cie wykorzystuje. ma cie za kolege, dzieki ktoremu jej lepiej w szkole i tyle. mysle ze nawet nie patrzy na cb w prespektywie blizszego kolegi, co dopiero chlopaka. tak uwazam