Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciowy blad

Zaszlam w ciaze z nieodpowiednim mezczyzna

Polecane posty

Gość zyciowy blad

Wiem, ze przeczytam tutaj, ze pewnie jestem d****** szmata itd. Ale stalo sie. Nie moge nikomu o tym powiedziec, nawet przyjaciolce. Jestem w ciazy z zonatym mezczyzna. Romans ten trwal prawie rok, nie ukryam, ze sie zakochalam, ale nie liczylam by zostawil zone i dzieci. Nie wymagalam nawet tego. Wiedzialam, ze to sie skonczy w koncu. Im bardziej sie angazowalam tym bardziej czulam, ze najwyzszy czas powiedziec koniec. I tak sie stalo, zakonczylam ten romans. I teraz sie okazuje, ze jestem w ciazy. Lekarz potwierdzil 6 tydzien. Jestem zalamana, nie chce byc samotna matka, nie wyobrazam sobie podawac go o alimenty czy rozbijac mu rodzine. Jeden glupi romans, a mi zycie sie skomplikowalo

Gość gość
powiedz mu o tym, to tez jego dziecko

Gość skrobacz
ale co nei da sie usunac ? tzn juz za puźno? czy niechcesz ?

Gość magda0012
no cóż i dobrze Ci tak jak Ci się zachciało sypiać z żonatym facetem,który ma dzieci w dodatku teraz masz nauczkę na całe życie .. Ja osobiście nie rozumiem jak można sypiać z zajętym kolesiem trzeba mieć jakieś zasady

Gość gość
co wolisz? zajsc w ciaze z nieodpowiednim facetem czy meczyc sie z nim przez cale zycie? :classic_cool:

Gość gość
magda a ty nie kracz bo kazdemu sie moze zdarzyc nawet tym co sie tak zarzekali. kazdy sie moze zakochac takie jest zycie

Ty,magda,wołami go do łóżka nie zaciągała więc uspokój się.

Gość zyciowy blad
usune ciaze, nic mu nie powiem bo co to by dalo? Nie chce rozbijac rodziny, a na macierzynstwo w dodatku samotne gotowa nie jestem. Po prostu zal mi tego wszystkiego, ze sie tak glupio wplatalam w to wszystko

Gość gość
usuń i zapomnij, tyle 🖐️

Gość amandaa
A wiesz ze aborcja to morderstwo? Zabijesz własne dziecko. Co z ciebie za człowiek? byłabyś wstanie zabić jakieś dziecko? Normalnie nożem kilkanaście razy tak aby czuło?

Gość gość
6 tydzien to nie dziecko tylko plod zlepek komorek!! jak mozesz to usun i sobie znajdz wolnego faceta

Gość gość
Serio? Nie dziecko? Chyba cie pogrzalo. Moze nie wyglądać zbyt pięknie ale na pewno czuje.

Gość gość
układ nerwowy u płodu pojawia się około 12tygodnia więc im szybciej zamówisz tabletki z womanonwaves tym lepiej. następnym razem się zastanów i nie bierz się za żonatego faceta bo taki tylko chce poroochac na boku ale żonusi nie zostawi. najgorszy typ faceta bo krzywdzi dwie kobiety jednocześnie.

Gość gość
czuje dopiero w 5 miesiacu kiedy wyksztalca sie uklad nerwowy

Gość zyciowy blad
oczywiscie, ze nie zabilabym zyjacego dziecka, ale teraz to inna sytuacja.Wiem, ze ten tzw zlepek komorek przeksztalca sie w czlowieka, wiem, ze aborcja to dosc kontrowersyjny temat. Ale nie potrafie sobie wyobrazic siebie w roli matki w dodatku samotnej. Nie chce tego. I jesli musze wybrac to wybieram mniejsze zlo dla mnie jakim jest aborcja.

Gość gość
jesli dziecko ma zyc w takiej sytuacji to lepiej je usun

Gość gość
W 6 tygodniu juz bije serduszko,wiec to juz dziecko

Gość magda0012
jak się ma zasady to się nie pcha w takie związki i proszę tu po mnie nie jechać bo mam rację. Tak autorko oczywiście teraz najlepiej jest się pozbyć niechcianego 'problemu' i usunąć ciązę, nie lepiej urodzić i oddać dziecko czy ty nie masz sumienia jak możesz zabić własne dziecko

Gość gość
Zamiast myslec c**a to trzeba bylo pomyslec glowa.najpierw sie pcha do zonatego a teraz jaka ja biedna jestem

Gość gość
Witam chciałam się wtracic bo to nie jest tak że autorka pchala się i ma za swoje ją osobiście miałam taką sytuację że zaczęłam pracę tam poznałam chłopaka ktory do mnie zarywal zaczęłam się z nim widywac zakochalam się w nim po jakimś czasie dowiedziałam się że ma żonę i spodziewają się dziecka przeżyłam szok bardzo ciężko mi było go unikać nie przespalam się z nim choć nie raz mało brakowało odeszłam z pracy i nie raz wydzwanial za mna nie dawał mi spokoju dużo razy zastanawiałam się czy nie powiedzieć jego żonie skrzywdził mnie i żonę do dzisiaj czasem myślę co by było jakbym jej o wszystkim powiedziała.

Gość gość
Wszystko bym dała żeby znów być w ciąży z kimś w kim się zakochałam, bylam, straciłam, nie mogę się pozbierać, docen to niepowtarzalne szczescie

Gość gość
A ja bym mu powiedziała. Ale tylko jemu. I jeśli by coś kręcił - sądownie bym ustaliła alimenty. Przecież żona nie musi o niczym wiedzieć. Chyba że mieszkasz w jakiejś pipidówie.

Gość gość
zrób jak uważasz. nieładnie, że wpakowałaś się w romans z żonatym, teraz ponosisz konsekwencje swoich czynów. pamiętaj autorko, że nic nie dzieje się bez przyczyny. to dziecko to lekcja prawdziwego życia dla ciebie, znak żebyś się ocknęła i spojrzała na to jak niewłaściwie postąpiłaś. nie chcę cię potepiać, teraz to nic nie da. ale naprawdę jesteś w stanie pozbyć się dziecka?

Gość gość
Dziecko to dar! Dasz radę wychować. Błędy się zdarzają.

Gość gość
przecież on powinien płacić alimenty... przecież raczej autorka nie zmuszała go do seksu.

Gość Werka 123
zadzwon do niego i powiedz mu ze jestes w ciazy. On oszaleje od szczescia napewno. Podaj go o alimenty i zabiezpieczenie na czas trwania ciazy.

Gość gość
Gość 20:26 Jestem w szoku. Mam troje dzieci. Nigdy nie myślałam o aborcji i nikt z mojego otoczenia. Nie wiem już nic, chryste.......... a już "aborcja" w 24 tyg to morderstwo! !!!!! A wy, które piszecie wyskrob się........brak słów:( Obejrzyjcie podaną stronę, uważnie. Naprawde to zlepki komórek?

Gość kinga10204
Wyobrażasz sobie jak będziesz się czuła po tym jak już zabijesz własne dziecko ,bo tylko zimne i nie mające serca kobiety nie mają wyrzutów i nie wyobrażają sobie co by było gdybym urodziła jak by wyglądało itp... A co jak spotkasz wymarzonego chłopaka i powiesz mu ,że zabiłaś własne dziecko to on od ciebie odejdzie ? Bo ja osobiście nie wyobrażam sobie życia z taką osobą bo jak zabiła jedno to może i moje dziecko zabić ! To takie moje skromne zdanie jestem katoliczką ale bez przesady piszę to bo ja uważam aborcie za coś strasznego mój stosunek do aborcji mam nadzieje ,że się nigdy nie zmieni