Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga10204

Poprawka z matematyki a warunek

Polecane posty

Gość kinga10204

Mam pytanie pani z matematyki wystawiła mi 1 na koniec i mam takie pytanie czy mogę przejść warunkowo bez podchodzenia do poprawki chodzi o to ,żeby dostać świadectwo na zakończenie roku czy nie ?Bo wiem ,że warunkowy się bierze jeśli się nie zda poprawki ! Chcę wziąść warunek ,bo chcę normalnie przejść a nie !Jestem załamana tak się starałam i wszystko na nic :( I mam pytanie jeśli miałam pozytywną ocenę na półrocze to czy poprawiam cały rok czy tylko jedno półrocze ?

Gość kinga10204
?

Gość gość
?

Gość klusilda
hmmm, po pierwsze jeżeli masz na pierwszy(!) semestr ocenę powyżej 1, to NIE WOLNO BYŁO CI WSTAWIĆ NA KONIEC 1! po drugie o warunkowe możesz złożyć podanie już teraz, bez podchodzenia do egz.

może mieć 1 na koniec roku, co za głupoty ale dlaczego nie chcesz podejść do poprawki? matematykę masz w następnym roku, więc powinnaś nadrobić zaległości, bo to może wyjść w następnej klasie i wtedy nie zdasz

Gość kinga10204
Ta tyle ,że ja się na prawdę starałam chodziłam na korepetycje itp... A i tak mam 1 nie chcę podchodzić do poprawki ,bo zwyczajnie jest mi wstyd jestem kompletnie załamana !Nie wyobrażam sobie tego ,że nie dostane świadectwa ;( A jest możliwe wzięcie warunku bez podchodzenia do poprawki ?