Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet które uważają że płacenie za seks jest żałosne

Polecane posty

Gość gość
Uwazamy ze to zalosne bo tylko faceci bez wygladu nie moga miec seksu poza zwiazkiem/placeniem dziwce. Przystojny nigdy nie ma problemu z wyrwaniem jakiej chce i na ile chce, z okresleniem warunkow spotkania, znajomosci i dziewczyny to szanuja ;) a co powiesz przyszlej zonie? ano pewnie nic, bo za wczasu nie myślisz i zaslugujesz na taka sama dziwke jak ty;)

Gość gość
Uwazamy ze to zalosne bo tylko faceci bez wygladu nie moga miec seksu poza zwiazkiem/placeniem dziwce. Przystojny nigdy nie ma problemu z wyrwaniem jakiej chce i na ile chce, z okresleniem warunkow spotkania, znajomosci i dziewczyny to szanuja oczko.gif x są jeszcze nieśmiali x a co powiesz przyszlej zonie? ano pewnie nic, bo za wczasu nie myślisz i zaslugujesz na taka sama dziwke jak tyoczko.gif x a kto tu planuje mieć żonę? ogarnij się...

Gość gość
juz widze jak bedziesz chcial byc sam, zwlaszcza jak zobaczysz ze sie starzejesz i znajomi juz maja rodziny, a Twoi najblizsi odchodzą ps. niesmialych ale przystojnych laski same wyrywaja i nie dorabiaj sobie teorii

Gość gość
juz widze jak bedziesz chcial byc sam, zwlaszcza jak zobaczysz ze sie starzejesz i znajomi juz maja rodziny, a Twoi najblizsi odchodzą ps. niesmialych ale przystojnych laski same wyrywaja i nie dorabiaj sobie teorii f po 1nie każdy musi być w związku po 2 same się puszczacie a ma cie jakieś uwagi jak facet spotka się z prostytutką po 3 wymagając doświadczenia seksualnego same wysyłacie na pierwszy raz facetów do prostytutek po 4 nieśmiałych przystojnych to na zachodzie podrywają u nas w Polsce kobieta sama nawet pierwsza się nie przedstawi po 5 Jak same mówicie nie mydło nie mydli się

Gość gość
Autorze, zacznijmy od tego, że to co robisz nie jest seksem, tylko masturbacja przy użyciu innego ciała. Jeśli chcesz mieć to za darmo i spełnić wszystkie warunki, kup sobie gadżet w sex shopie, wyjdzie ci taniej i bezpieczniej, a darmowy sposób, masturbuj się do zdjęć wyobrażać z kim to robisz i co, wyjdzie prawie na to samo( nie traktuj tego jako naśmiewanie się z ciebie). To co robisz to jedynie mechaniczne zadowalanie samego siebie, nie ma to nic wspólnego z seksem, przynajmniej w mojej ocenie. Z drugiej strony seks ma różne oblicza, a ty korzystasz jednego z nich, dla mnie jest ono najpłytsze i najmniej interesujące, ale jeśli ciebie satysfakcjonuje, to baw się dalej. To twoja sprawa w jaki sposób dajesz upust swoim popędom. Nie krzywdzisz nikogo, to co w tym złego? Pytanie: Czy mając ten "seks", czujesz się szczęśliwy? Uprawiałeś kiedyś seks z kobietą na której ci zależało?

Gość gość
po 1nie każdy musi być w związku Ano nie musi, wolny wybór każdego z nas, skąd jednak twoja niechęć do związków? po 2 same się puszczacie a ma cie jakieś uwagi jak facet spotka się z prostytutką Kiedy zaczyna się puszczanie, a kiedy nie? Jeśli chodzi o puszczanie, to mężczyźni w tym nas (zazwyczaj) znacznie przewyższają, robiąc z siebie zdobywców, w obecnych czasach zdobywców chorób wenerycznych.:D po 3 wymagając doświadczenia seksualnego same wysyłacie na pierwszy raz facetów do prostytutek Kto ci takich głupot nagadał? Na tym forum? Uwierzyłeś w to? Normalne kobiety nie robią z tego problemu, sama nie miałabym nic przeciwko braku doświadczeniu u mężczyzny pod warunkiem, że chętny jest do nauki. po 4 nieśmiałych przystojnych to na zachodzie podrywają u nas w Polsce kobieta sama nawet pierwsza się nie przedstawi W Polsce też powoli ulega to zmianie, na wszystko potrzeba czasu. My też jesteśmy nieśmiałe i ciężko nam zrobić pierwszy krok. Jeśli bardzo nam się podobacie będziemy próbowały same rozpocząć znajomość.

Gość gość
Skoro żona i prostytutka się specjalnie niczym nie różnią to po co przepłacać

Gość gość
powiem tak z mezczyzna to ty nie masz wiele wspolnego no jedno cie z mezczyzna laczy-PENIS i nic wiecej jestes pusty ,normalny facet ma dziewczyny ale zawsze szuka tej jednej,chce miec w przyszlosci rodzine,zone ,dzieci,potem wnukow ma marzenia chce blizkosci drugiej osoby .to co napisales to ZALOSNE, goly platny sex ,to nienormalne a gdzie uczucia? ,a jak bedziesz ? co wtedy BOHATERZE? panienki na zamowienie ? nie starczy ci kasy nawet jezeli jestes bogaty,to kosztuje !

Gość gość
związek też kosztuje a żona jest znacznie droższa niż prostytutka

Gość gość
uczucia nie kupisz sex tak jezeli wszystko przeliczasz na oieniadze to WSPULCZUJE jestes bardzo BIEDNYM CZLOWIEKIEM

Gość ovechkin
Wg mnie prostytucja nie jest aż tak zła przecież obie strony są zadowolone myślę nawet że legalizacja pomyślnie wpłyneła by na rozwoj gospodarczy w naszym kraju. Mimo iż nie korzystam z tego typu rozrywek to wg mnie osoby preferujące seks bez emocji i bez związku powinny zostać uszanowane przecież to ich pięniądze i ich życie a i jeszcze mogą pomóc jakiejś kobiecie

Gość gość
jakaś rąbnięta szmata co zrabia dopą i z rozdwojeniem osobowości zalożyła głupi temat jak ona sama, zeby się dowartociować

Gość gość
gadżet z sex shopa NIGDY NIE BĘDZIE prawdziwą kobietą

Gość gość
i nie pier/dolcie że przystojny będzie miał wszystko co jest wymienione :-D żałosne jesteście, a niektórzy związki mają w du/pie, widzę to po facetach po 50 jak traktują żony lub samotnych którzy dobrze sobie radzą i są szczęśliwi. i na dziw/ki nie chodzą tylko ci co nie mają powodzenia, tylko również ci co mają w du/pie starać się o kobietę jak mogą zapłacić i mieć od ręki kiedy chcą

Gość Mełke
Nie będziesz miał tego bez płacenia. To chciałeś przeczytać? Nawet najbardziej wyzwolona swingerka świata nie będzie w stanie cię zaspokoić, bo emocjonalnie się do tego nie nadajesz. Większą część wymienionych "dóbr" miałbyś właśnie w związku z kimś swingującym, ale warunkiem jest zaangażowanie emocjonalne, a tego z kolei nie ma bez zainteresowania sobą drugiej osoby. Zatem zostają ci prostytutki. Jeżeli cię to uszczęśliwia, to super. Nie wiem tylko, po co tyle jadu w stosunku do innych ludzi. Masz takie preferencje to tak żyj, nikt ci nie broni. Po co jednak napadasz na nas i usiłujesz nam wykazać, że coś jest z nami nie tak, bo mamy inne?

Gość gość
Ps. Nie chciałam tego pisać, ale z racji zawodu nie mogę się powstrzymać: rób co jakiś czas badania. To ważne, bo gdybyś potem związał się lub poderwał chociaż na jedną noc dziewczynę spoza grupy prostytutek, to mogłaby coś podłapać... A to naprawdę podłe. Większość prostytutek o siebie dba i robią badania, ale zdarzają się wypadki i celowe działanie (jak słynnej "Analnej Malinki", która w Gdyni celowo zarażała dziesiątki klientów HIV).

Gość gość
gdzie widzisz jad? ja dopiero dwa ostatnie posty napisałem dzisiaj od wczorajszego dnia

Gość gość
celowo to zarażają też te normalne kobiety, niby spotkanie w klubie, internecie itp, ona chętna a tak naprawdę chce zarazić

Gość gość
Możliwe, ale w przypadku prostytutek ryzyko zarażenia jest nieporównanie wyższe. Nawet jeśli jakaś dziewczyna chodzi na dyskoteki i co tydzień śpi z innym, to nie zarabia na tym. W sensie: nie jest to jej źródło utrzymania, a więc nie *musi* tego robić 6 dni w tygodniu. Tylko np. dla kaprysu raz-dwa. I raczej nie z siedmioma facetami jednego dnia... W każdym razie dbaj o zabezpieczenia i badaj się regularnie. Tylko i aż tyle. Jad widzę, spójrz na swoje wypowiedzi poprzedniego dnia. O zakompleksionych debilkach itd. Nie przytoczę cytatów, bo nie bardzo chce mi się szukać, ale ogólny przekaz jest chyba jasny.

Gość LarsUlrich
Prowo poruszające ciekawy problem pi/zd i innych niemot życiowych. Ja nie rozumiem, jak śmieć płacący za seks może sie jeszcze ośmielać nazywać facetem ;) To jest nienormalne Tak samo jak kobiety świadczące takie usługi. Brak słów

Gość gość
gość 05.06.2014 - Taaa. Znam kilku chodzących niegdyś na prostytutki. Wszyscy zdrowi, weseli, uśmiechnięci, zadowoleni z życia...

Gość gość
LarsUlrich - A w czym ty jesteś lepszy od "śmieci płacących za seks". Albo inaczej. Skąd masz pewność, że sam za seks nigdy nie płaciłeś? Oni przynajmniej idą, płacą za co chcą, ile chcą, wiedzą czego chcą i nikt nie kładzie na ich barki zobowiązań

Gość gość
tak myślałem, lars prawiczek kozak, od razu będzie wyzywal, bo zawsze frajerek tak robi haha, i jeszcze twierdzi że to prowo, bo jego prawiczy ograniczony mózg nie pozwala mu szerzej myśleć

Gość gość
Dla mnie "facet", którego życie kręci się wokół dup i ******** to nie jest prawdziwy facet. Czy chodzi na d***** czy nie. Seks nie jest najważniejszą rzeczą w życiu.

Dokładnie seks nie jest najważniejszy ale wielu chłopów tylko by zaliczało cały czas.

Gość gość
Seks nie jest najważniejszą rzeczą w życiu. xxx nigdzie tego nie napisałem, ale od kobiet tylko tego oczekuje, a w życiu ważniejszych jest wiele spraw