Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2014 witajcie, czy któraś z was brała tabletki NARAYA PLUS? jak na was działały? kiedy przychodziło krwawienie? skończyłam już drugie opakowanie, dziś biorę ostatnią białą tabletkę, a okresu jak nie było tak nie ma... w tamtym opakowaniu miałam to samo... dostałam przy ostatniej, czwartej tabletce placebo, po południu. a dziś? ani widu, ani słychu... biorę tabletki regularnie, o 21:00 mam alarm, nigdy nie pominęłam żadnej. nie przypominam sobie bym miała mega biegunkę, a wymiotować to na pewno nie wymiotowałam. poza tym, nigdy mój partner nie kończył we mnie. irytuje mnie to, że tak ciągle "czekam na krwawienie", i zastanawiam się, czy Wy też tak miałyście? bo może powinnam zmienić tabletki, a nie ja co miesiąc dostaję zawału, czy on będzie, czy nie... poza tym stresujące są te tabletki placebo, podczas brania których muszę dostać okres - no i jak widać... nie ma go. jest godzina 20, a ja nadal go nie mam. jutro zaczynam nowy blister, czy powinnam się martwić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach