Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mj1987

Kosmetyki do pielęgnacji włosów marki Aussie Miracle Moist

Polecane posty

Witam serdecznie, od niespełna tygodnia jestem ambasadorką marki Aussie Miracle Moist i z wielką radością pragnę się z Wami podzielić moimi wrażeniami po użyciu kosmetyków tej marki. Linia Aussie Miracle Moist jest przeznaczona dla włosów suchych, zniszczonych oraz pozbawionych blasku. Formuła tych kosmetyków została wzbogacona australijskim olejkiem z orzechów makadamia. W skład zestawu wchodzi szampon, odżywka, intensywna odżywka 3 minutowa oraz spray. Cały zestaw jest niezwykle skomponowany i pozwala w prosty sposób zadbać o kondycję i wygląd włosów. Jednym z wielu pozytywnych argumentów jest niebywały zapach produktów linii Aussie Miracle Moist. Jest on zniewalający, utrzymuje się długo na włosach i daje poczucie świeżości. Serdecznie polecam produkty marki Aussie Miracle Moist do codziennej pielęgnacji włosów.

Gość gość
Serdecznie mówię: WON. Żadnych spamerów (jak to się teraz reklamowy pomiot ładnie nazywa: "ambasadorka" :o) tu nie trzeba.

Gość marta198921
a ja muszę polecić O DZIWO - nigdy jeszcze nei trafiłam na produkt w przystępnej cenie, który tak nawilżył mi włosy - oprócz szamponu i odżywki, wypróbowałam jeszcze deep conditioner (cudo!) i odżywkę bez spłukiwania w sprayu (też niezła ;)); a mała ilość szamponu pieni się, że aż milo ;) oprócz ceny - ZAPACH! aaaaaaaaaaaaa................:)