Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 19 lat i potrzebuję pracy. Chcialabym wyjechac zagranicę

Polecane posty

Gość gość

Szukałam ofert na stronie poloniuz.pl. Wyslalam Cv do trzech miejsc (praca przy kwiatach i w jakiejs fabryce). Niestety nie odpowiedzieli. Jak zachęcić potencjalnego pracodawcę do siebie?

Gość poziom0
poszukaj forum, gdzie umawiają się na zbiór truskawki w UK hrabstwo Nortfolk albo do Szwecji na zbiór szwedzkiej maliny - dobrze płacą za malinę

Gość Dobra radka
spróbuj również na serwisie www.PlanPraca.pl . tam znajdziesz aktualne oferty pracy i te sezonowe za granicą. Ja na swoją pracę tymczasową w holandii wyjechałam z koleżanką. Zapytaj się starszych koleżanek czy gdzieś jeździły i żeby Ci dały namiary na pracodawcę

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak zachęcenie pracodawcy,chyba że zgłosisz chęć pracy za darmo.po prostu pisz a którymś razem trafisz,oni potrzebują tylko niewolników,jedyna norma to wiek i chęć

Gość gość
Jeżeli znasz język niemiecki, spróbuj ubiegać się o miejsce szkoleniowe - w Niemczech brakuje ludzi, którzy chcieliby rozpocząć trzyletnią naukę zawodu - jak znaleźć pracodawcę i więcej informacji na temat niemieckiego rynku pracy znajdziesz w tym vademecum: http://www.8careers.eu/blog/pl/vademecum-cv-po-niemiecku.html