Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieznajoma1707

czy to mozliwe zebym byla...?

Polecane posty

Chodzi o to czy jest mozliwe zebym byla w ciąży ? Cykle trwaja przeważnie 28/29 dni. 17 dnia cyklu chlopak wszedl we mnie 2 razy, tzn we mnie byla tylko glowka penisa. Byl on suchy, opamietalismh sie z chłopakiem i przestaliśmy. Dzien później, tj 18dnia cyklu kochaliśmy sie z zabezpieczeniem-prezerwatywa. Byl to nasz pierwszy raz. Chlopak nie doszedl we mnie. Mozliwe ze moglo jakoś dojsc do zapłodnienia ? Za parę dni powinnam dostać okres. Ale zawsze na ok. Tydzień przed bylam caly czas glodna, tak teraz tego nie mam. Proszę..nie piszcie ze niedoświadczona, mloda, glupia.. Proszę o pomoc doświadczonych kobiet tutaj. Z góry dziekuje za odp.

Gość gość
nie jesteś w ciąży na 10000% więc nie schizuj.

Gość gość
nie wiem ginekolog cipowie

Gość gość
nie jestes ;)

Gość gość
No bez przesady,nie wkręcaj już sobie.Raczej nie ma opcji żebyś była w ciąży.Kochaliście się w prezerwatywie w dodatku nie doszedł w Tobie więc spokojnie.W ciąże nie jest tak łatwo zajść jak może Ci się wydawać a już na pewno nie przez wsunięcie dwa razy główki do pochwy...Możesz nie odczuwać napięcia i głodu przed miesiączką bo cały czas o tym myślisz i wkręcasz sobie krzywe jazdy :) Psychika uwielbia płatać nam figle.Wyluzuj i czekaj normalnie na okres.Jak się tak będziesz denerwowała to z nerwów cykl może Ci się wydłużyć a po co Ci to :)