Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co robic BARDZO SIĘWYGINA

Polecane posty

Gość gość

synek ma 4 miesiące. od jakiegos tygodnia, przed spaniem bardzo się pręży, wygina do tylu i okropnie płacze, az powietrza nie moze zlapac. w koncu zasypia rękach na 5 minut i znowu wygnie się i zaraz budzi się z płaczem. i tak kilka razy... pp/ozniej zasypia. co tro moze byc??

Gość gość
moze kolka?

Gość gość
Moze warto isc z nim do lekarza?

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu poszla do lekarza.

Gość gość
nigdy nie mial kolek, bylam u lekarza kilkadni wczesniej i stweirdzil ze moze miec wzmozone napiecie miesniowe, w przyszlym tygodniu ide do neurologa. czy to moze miec jakies powiązanie??

Gość gość
Mój synek często tak robił, gdy był mały, ale z czasem to mija. Wzmożone napięcie jest chyba zbyt często diagnozowane, nasz lekarz nie zauważył nic niepokojącego.

Gość gość
tylko on wygina sie tak mocno i placze jakby cos go bardzo bolalo. jak juz zasnie to po 5 minutach znowu budzi sięz takim grymasem bólu...

Gość gość
Hm, no nie wiem, mój syn nie miał kolek. Może to chwilowe gazy, ale ja raczej widziałam, że mój syn jakby "walczy" ze snem, nie chce zasnąć, a jednocześnie jest strasznie śpiący i zmęczony.

Gość gość
lekarz odradzil mi noszenie w pionie... tylko on to robi przed wieczornym spaniem, w ciagu dnia jest dobrze...