Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to zapalenie pęcherza czy ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewnien problem i liczę na małą pomoc :) Tydzień temu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, był to stosunek przerywany lecz chłopak co jakis czas sprawdzał swojego członka czy niczego na nim nie ma. Nawet gdy już skonczylismy to nie skonczył na zewnątrz, nie skonczy wcale. Kilka dni pozniej znowu sie kochalismy rowniez w ten sam sposob co poprzednio lecz co jakis czas pchnął mocniej i cos mnie w środku zabolało, do tego mialam pełny pęcherz a nie wysiusiałam się po stosunku a czytałam że jest to konieczne. Dzień po wystąpiły objawy tj wzdęty brzuch i częstomocz, na początku trochę bolało mnie podbrzusze ale ustalo to po jednym dniu natomiast wzdęty brzuch i czeste odwiedzanie toalety pozostalo. Czy to moze byc objaw ciąży po tak krotkim czasie czy moze raczej jakies zapalenie pęcherza?

Gość W M
A jakie masz miesiączki??Jezeli bolesne i boli Cie brzuch to moze byc to endometrioza...

Gość gość
Raczej zapalenie pęcherza, albo załapałaś od kolesia jakąś chlamydię lub inne świństwo. Jak czytam takie rzeczy, to się zastanawiam gdzie wyście się uchowali ludzie? Stosunek przerywany!!?? Najlepszy sposób na wpadkę! Sikanie po stosunku obowiązkowe? To jakieś zabobony, w które nawet wasze babki juz nie wierzyły. Dużo by ci to sikanie dało akurat, jakby cie zaplodnił. Tragedia, jaka ta młodzież dzisiaj tępa jest! I niby z dostępem do neta! Mimo wszystko zycze powrotu do zdrowia.

Gość gość
Mi się wydaje ze to jest ciąża w pęcherzu, ewentualnie zapalenie ciąży.

Gość gość
Miesiączki mam bezbolesne, przynajmniej do tej pory były bezbolesne jak bedzie wyglądała kolejna tego ne wiem . :)

Gość gość
kolejnej nie bedzie :D

Gość gość
Z tego co wiem to nie mozna stwierdzić ciąży w tak krótkim czasie skoro objaw ten pojawił się tydzień po stosunku, wiec jak to możliwe że ciąża?

Gość gość
* objaw pojawił się dzien po stosunku a poprzednie zblizenie bylo kilka dni przed (przepraszam za pomyłkę)

Gość gość
Boze widzisz i nie grzmisz... Napisz do Bravo...