Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aborcja to morderstwo

Polecane posty

Gość gość

ludzie jak czytam te posty ze to zlepek komorek jak doradzacie kobietom zeby usuwaly to nie moge no az nie wierze w taka ciemnote naszego spoleczenstwa,ludzie plod w 6 tygodniu ma serce ktore bije w 11 tygodniu ma raczki i nozki ktorymi macha,dziecko ma 3-4 cm czy wg was to nie jest zycie bo jeszcze nie biega nie wrzeszczy i nie lezy w lozeczku??? Ciemnota ludzi mnie przeraza...poogladajcie se zdjecia i filmy z zabiegow aborcyjnych to moze wam zaczna szare komorki wreszcie pracowac.Nie jestem zadnym katolem,mam slub cywilny itd,nie jestem zadnym moherem ale ludzie opamietajcie sie aborcja to normlane zabojstwo zywej istoty ktora moze ma kilka milimetrow ale za kilka tygodni bedzie to malutki czlowieczek,aborcja to nie wyciecie wyrostka czy wyrwanie zeba kiedy wreszcie zaczniecie to odrozniac? Tyle malutkich istnien skonczylo juz w smietniku jak o tym pomysle to placvze jak male dziecko...

Gość gość
a jak cie zg***** ktos i bedziesz w ciazy ,to tez sobie wychowasz dzidziusia?? Kazda kobieta ma prawo decydowac o tym i dzieki bogu ze tak jest.

Gość gość
"Se"wiadomo kto pisze.

Gość gość
a ja nie wierze w twoja ciemnote plod nie ma swiadomosci tak jak sama go nie mialas bedac w lonie. Niech kazdy za siebie decyduje

Gość gość
póki kosciół nie zaczął się mieszać w to, co kobieta ma w macicy do 8 tygodnia, to aborcja, skrobanka była ma porządku dziennym z powodów społecznych. I jakoś mniej dzieci się nie rodziło. Tobie nikt nie każe usuwać niepożądanej ciąży, ani nie żąda od ciebie zrozumienia innych

Gość gość
Zgadzam się.Słabo się robi jak słyszy się,że coraz więcej dziewczyn to robi i jest ogólne przyzwolenie na to.

"ludzie jak czytam te posty ze to zlepek komorek jak doradzacie kobietom zeby usuwaly to nie moge no az nie wierze w taka ciemnote naszego spoleczenstwa,ludzie plod w 6 tygodniu ma serce ktore bije w 11 tygodniu ma raczki i nozki ktorymi macha" xxx mucha również ma odnóża i skrzydełka nawet, którymi macha. nie zabiłeś nigdy muchy? co z tego, że płód macha nóżkami, skoro układ nerwowy nie jest jeszcze rozwinięty? możesz sobie pisać, że nie jesteś katolem- jesteś wierzący, bo zakaz aborcji przed 12 tyg. można uzasadniać tylko religią/wiarą, z biol. punktu widzenia płód nie jest człowiekiem a i ciemnotę reprezentujesz ty, biologiczny ignorancie

Gość gość
ciemnogród , dajcie władze pisowi to zobaczycie ,że własne g***o z pod siebie zjecie

Gość gość
aborcja to morderstwo. Ludze po wypadkach podpieci do respiratora tez nie maja swiadomosci (częsc) bo co sie okazalo po wybudzeniu , ze wielu z nich miało świadomość .To zaden argument. Chore kalekie dzieci ubezwlasnowolnione maja ograniczona świadomosc a nikt ich nie zabija. Aborcja to morderstwo też płacze gdy o tym myśle. Definicje biologiczne moga zmieniać się jak pogoda w kwietniu- dla myslacego człowieka który ma choc odrobine wrażliwosci aborcja to ignoracja ale mentalna, umysłowa, brak empatii. Kiedys gardzono dziećmi z nieprawego łoza, niektorych ludzi ze wzgledu na pochodzenie uwazano za podludzi i uznawano to w pewnych kręgach za norme, dzis podobna ciasnotę umysłowa reprezentują ci którzy tłumacza to bestialstwo. Człowiek to człowiek. Zwlokom należy sie szacunek i nie można ich zbeszcześcic a przecież dla osoby niewierzacej tam już nie ma swiadomosci, uklad nerwowy nie funkcjonuje, funkcje mozgu ustały, wiec dlaczego nie jecie zwłok lub nie spuszczacie ich -pokroiwszy je wczesniej - w toalecie?? tak jak zabite dzieci? ??

Gość gość
Ludze po wypadkach podpieci do respiratora tez nie maja swiadomosci (częsc) bo co sie okazalo po wybudzeniu , ze wielu z nich miało świadomość . xxx a ile znasz przypadków ludzi posiadających świadomość w łonie matki? słyszałaś chociaż o jednym?

Gość gość
To żeś laska popłyneła z tym jedzeniem zwłok,aż monitor oplułam ze śmiechu,hhahahahahahahha! :D

Gość gość
02:06 a jakie to ma znaczenie? samoświadomośc człowieka kształtuje sie około 2 roku życia u zdrowych ludzi, sa choroby, w ktorych prawdopodobnie pełnej swiadomosci czlowiek nie posiada lub moze ją utracic w ciągu życia przez choroby, czy z automatu przestaje byc wtedy czlowiekiem lub nim nie jest, jesli rodzi sie z chorobą wskutek której ta swiadomość jest ograniczona lub emiprycznie nie sposób jej dowieść? dobranoc

Ja jestem całkowitą przeciwniczką aborcji nawet jak 1. Płód zagraża życiu matki 2. Dziecko ma urodzić się chore 3. Czy ciąża jest wynikiem gwałtu lub kazirodztwa Zamiast iść do lekarza usuwać to poddajmy się woli boskiej, tak samo jestem całkowitą przeciwniczką in vitro i eutanazji.

Gość gość
To życzę Twojemu mężowi,abyś urodziła chore dziecko z g****u i zmarła przy porodzie.