Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JestemEmi

Problem po cesarce

Polecane posty

Czesc dziewczyny. Piszę bo nie mogę znaleźć tematu z objawami jakby podobnymi do moich. Strasznie się niepokoję. Miałam cesarke 21 maja (stosunkowo niedawno) rana goi sie ok, żadnych wysięków, zadnej gorączki nic z tych rzeczy ale niepokoi mnie cos innego. Powiedzcie mi czy to normalne ze wzgorek lonowy jest plaski potem jest rana a nad raną wielki spuchnięty fałd? Zaczyna sie / kończy na samym cięciu. Dodam ze to nie fald skorny po rozciagnietym brzuchu tylko typowo jakby opuchlizna. No i pod samą blizną jakby twardawe guzki wyczuwam. Błagam pomóżcie

Dodam ze jak leze wszystko jest ladne i płaskie ale jak wstane to czuje i widze to wybrzuszenie nad szwem

Gość gość
Nazwalas smarkacza oskar? :-o

Gość gość
Przestan straszyc ! 21 maja mialas cc to ma prawo tak byc , minie sporo czasu zanim bedzie wszystko normalne , ja nie pamietam dokladnie jak to bylo u mnie bo juz 9 lat minelo ale jak masz watpliwosci to idz do lekarza , na moje wszystko ok

dzieki za odpowiedź, chyba mimo wszystko przejde sie jutro do lekarza, jednak bedzie spokojniejsza glowa a przy okazji tez lekarz mnie skontroluje czy dobrze sie goje :)