Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ripa

1233121231

Polecane posty

Gość gość
No i super wygladasz z dłuższymi włosami, inny facet zupełnie. Tak szczerze to malo jest ludzi którym dobrze w lysinie

Gość gość
Bos młody i głupi. :) very good wygladasz. Nawet przypominasz takiego jednego aktora.

Gość gość
Dobranoc sympatyczny facecie

nie przesadzaj wyglądasz normalnie :) Zresztą od wyglądu ważniejszy jest charakter ;)

Gość gość
Szkoda ze tak malo jest miłych i kulturalnych facetów jak ty. Masz w sobie cos pięknego. Masz dużo zalet zapewne, nawet ta twoja niska samoocena świadczy o twojej wartości. A na zdjęciu z włosami wygladasz całkiem seksownie.

Gość gość
jestes brzydki one kłamią

Gość gość
Jestem przekonana, że u każdego faceta jest 'to cos', co przyciagnie do siebie kiedys choc jedna kobiete. Nie chodzi mi o wyglad,czy o charakter, tylko o cos czego nie da sie skonkretyzowac. Ostatniej zimy poznalam gdzies grupke osob, ktore przyjechaly do Warszawy z innego miasta i wynajmowaly razem mieszkanie, w mojej dzielnicy. Jedna dziewczyna, 4 facetow,z czego 3 przystojnych meega,a czwarty niski, z nie ciekawa twarza, lekko krzywymi przednimi zebami i niespotykana osobowoscia. Mial swoja pasje-robil remixy itd, nie mowil nigdy nic o sobie, byl raz towarzyski i rozrywkowy, raz siedzial zamkniety w pokoju i myslal. Codziennie spedzalam u nich czas i od poczatku ten czwarty mnie irytowal, bo ciagle mnie tandetnie podrywal a wcale mi sie nie podobal. Ktoregos dnia wszyscy wyjechali do swojego miasta i tylko adam zostal w domu. Przyszlam do nich jak co dzien i nie wypadalo mi wyjsc od razu wiec uznalam ze troche z nim pogadam i pojde do domu. Rozmawialismy w sumie pierwszy raz, i tak strasznie bylismy podobni, identyczne spojrzenie na swiat, ze spedzalo nam sie czas niesamowicie! Wrocilam do domu pare dni pozniej, bo nie zauwazylam kiedy mijal czas, w nocy nie chcialam wracac, rano cos zaczelismy robic ciekawego i nie mialam ochoty wracac. Oczywiscie jak kumple,bez podtekstow. Ktoregos dnia jednak za duzo wypilismy i nie skonczylo sie tylko na rozmowie. Ale chcialam tego,potrzebowalam zblizyc sie z nim nie tylko dusza,ale tez cialem. Po prostu nagle, po paru godzinach rozmowy go pokochalam. Nigdy jednak nie poruszalismy tematu zwiazku. Tydzien pozniej oni wszyscy dostali eksmisje i musieli wracac do wroclawia do domu. Kontakt nam sie urwal. Ale nawet teraz, po tylu miesiacach bez zadnego odzewu, gdyby mnie potrzebowal, zrobilabym wszystko zeby byc obok niego. Byl wyjatkowy, szczery, prawdziwy i wiele bym dala, zeby nasz kontakt sie odnowil. Zakochalam sie w facecie, na ktorego widok wczesniej robilo mi sie nie dobrze, on po prostu nigdy wczesniej nie pokazal przy mnie jaki jest naprawde. I to jest dowod na to,ze nie wazne jak wygladasz, czy jestes smialy,czy nie. Kiedys poznasz kobiete,dla ktorej Twoje wady obroca sie w cos, co bedzie bezgranicznie kochac. Gdy rozmawiasz z jakas kobieta, badz soba, nie probuj udawac lepszego, bo przez to zjada Cie stres. . Przeciez nie musisz podobac sie kazdej,to nawet nie realne. Nie zakładaj maski, bo pod nią chowasz 'to cos', przez co nie jedna oszalalaby na Twoim punkcie, gdybys tylko pozwolil jej to zobaczyc. Bo jak mialaby to dostrzec, skoro ukrywasz to przy ludziach nazywając wadą?

Gość gość
no i co? nie odezwal sie do ciebie ten wspanialy brzydal po tym wspanialym seksie?? a ty jaka jestes?

Gość gość
No własnie ten wspaniały brzydal sie zabawił zaliczył Cie jak egzamin w szkole,pokazał jaki jest ale tylko po to zeby Cie bzyknac.I co teraz? Ty sie go brzydziłas napoczatku a to on pokazał ze ma Cie gdzieś,dobre.Facet ma taktykę jak uwiesc panienkę która się go brzydzi .

Gość Mindymindy
Ten wspaniały brzydal dostał co chce ,a Ty nabrałas sie na jego wspaniałe wnetrze.Brzydziłas sie go napoczatku a jak na ironie to Ty zostałas ze złamanym sercem a on ma to gdzieś.

Gość gość
no jakbyś z konopii wyskoczył

Gość Taki_jeden_964
no jakbyś z konopii wyskoczył xxx Czy z konopi czy z czegoś innego ważny charakter. Jak ktoś jest w porządku to się przyjaźnie bez względu jak wygląda. Ocenianie po wyglądzie jest bardzo płytkie, a ludzie niestety tak oceniają.

Gość gość
ojej 21 lat młody jesteś. ja miałam pierwszego faceta w wieku 24 lat

Gość gość
mindy a Ty jesteś brzydka że tak się pienisz w tematach brzydki -ładna? bo widzisz osobie zadowolonej z siebie jest obojętne czy jakiś koleś ma ładną czy brzydką a Ty tego strawić nie możesz rzucasz się w każdym tego typu temacie,to jak brzydka jesteś ?