Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Melb b, wyszczuplenie ciała, co jest

Polecane posty

Gość gość

cwicze już ponad tydzień z Mel b Natalią Gacką też do tego hula hop z masażem i orbitrek po 20 min co drugi dzień oraz cwiczenia na wenetrzną strone ud i jak narazie to praktycznie zero efektów.. najbardziej chciałabym tą wew. strone ud wyszczuplic.. co mam robic? ograniczyłam słodkie praktycznie do zera, soli również wgl nie używam. Jadam zwykłe posiłki i po 19 już nie jadam nic, pije też dużo wody. A fekty naprawde marne.. za miesiąc wyjeżdżam i myślałam że w ciągu miesiąca coś sie zmieni z moim ciałem. Nie jestem gruba bo przy wzroście 157 waże 48 kg ale chce po prostu wyszczuplic ciało.. troche pozbyc sie cellulitu. myślałam zeby bieganie jeszcze dodac.. nie wiem sama..

Gość gość
"ćwiczę już ponad tydzień" :D chyba ćwiczysz pierwszy raz w życiu, co? jak się ma w mairę normalną wagę to efekty ćwiczen są widoczne dopiero po miesiacu-dwóch albo i później ... ale są trwalsze i ładniejsze niż takie od jakiejs diety cud

Gość gość
no przyznam że pierwszy raz ;D ok wiec uzbrajam sie w cierpliwość ;) myślałam że cos jest nie tak bo na internecie jest dużo takiego czegoś jak "efekt po miesiącu!" i są naprawde fajne efekty ;) no nic zobaczymy ;) dzieki za odp ;)

Gość gość
Ja ćwiczyłam z mel b 3 miesiące, co drugi dzień. Schudłam 2 kg, ale w pasie - 6 cm, uda - 4 cm. takze trzeba cierpliwości. Ja jej nie mam i znowu przytyłam tyle samo :)

Gość gość
oj jak by z ud mi 4 cm spadło to byłabym w siódmym niebie i byłoby idealnie wprost ;) no nic zostaje mi tylko ćwiczyć i czekac ;) nie powiem że nie ma żadnych efektów bo widze już takie malutkiee ale to jeszcz nie to czego chce ;)