Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arrera

Jak odzyskać dług alimentacyjny jeśli tatuś pracuje w Niemczech?

Polecane posty

Gość Arrera

Witam,ojciec syna pracuje w Niemczech, nie wiem gdzie mieszka i w jakiej firmie pracuje, jakie kroki mam czynić?

Gość gość
kup sobie sznurek i znajdz drzewo

może idź do funduszu alimentacyjnego i od nich pobieraj. jak pracuje nielegalnie, to nic nie wskórasz, chyba że wynajmiesz jakiegoś detektywa, który znajdzie dowody na to, że zarabia za granicą

Gość gość
Poczytaj o funduszu alimentacyjnym :)

Gość gość
mozesz sobie szukac wiatru w polu :) fundusz alimentacyjny niech ci placi a przy jakiejs okazji dogadaj sie z facetem zamiast robic mu schody ;) bo przez to wieksza czesc Kobiet ma problemy z alimentami i wychowywaniem dzieci z ktorymi zostaja same :)

Gość gość
wybierz dobrego i skutecznego komornika. Ja polecam kancelaria komornika tarnow www.tarnow-komornik.pl/ - wyjatkowo skuteczny komornik.

Gość gość
Zdecydowanie potrzebny solidny adwokat, który bedzie potrafil zawalczyc o Twoje prawa. Moja kolezanka korzystala jakis czas temu z http://kancelariawindykacyjna.com/ i uzyskala skuteczna pomoc

Gość truskaweczkamonika
Jejku, mam normalnie tyle znajomych, które mają podobne problemy – straszne to jest. Mój mąż uciekł też zagranicę do Anglii i dość długo uchylał się od płacenia na dwójkę dzieci, więc oddałam sprawę do komornika Marka Kaczmarka, który przemówił do rozsądku temu uciekinierowi. Alimenty udało się odzyskać.

Gość Zlewka1
Możesz wynająć specjalną firmę, która zajmuje się ściąganiem długów. Jeżeli mieszkasz w Warszawie lub okolicach to polecam kancelarię ultimatum.

Gość gość
Pozwij jego matkę lub ojca. Niech oni się tam już między sobą rozliczają.