Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona_krakow

fotografia slubna krakow

Polecane posty

Gość narzeczona_krakow

hej! szukam dobrego fotografa ślubnego w Krakowie. znalazłam stronę infocusmedia. miał ktoś z nimi do czynienia?

Gość gość
podbijam! też szukam dobrego fotografa w krakowie!

Gość narzeczona_krakow
a miałas swoje pomysły na sesję? czy zdałaś się na doświadczenie fotografa?

Gość ja znam
miałam trochę swój pomysł, ale troche go modyfikowałam w trakcie po rozmowie z fotografami. więc nic się nie martw :) jesli masz pomysł to go wcielą w życie a jeśli nie to na pewno sami coś zasugerują :)

Gość gość
a cena?

Gość ja znam
cena bardzo przystępna, generalnie polecam się kontaktować z infocusmedia osobiście i rozmawiac bo tak będzie najłatwiej to ogarnąć :D

Gość gość
Ja też szukam fotografa na ślub w Krakowie i ceny mnie powalają. Co to znaczy dla was przystępna? Bo dla mnie 2,5-5 tys. to zdecydowanie przesada. Na razie mam oko na fotografa-pasjonata-artystę, który zgodził się zarobić komplet za naprawdę niewielkie pieniądze. Widziałam jego zdjęcia w necie, w większości sesyjne, kilka ślubnych, ale wyglądają naprawdę fajnie i niedługo mam się z nim umówić, żeby zobaczyć więcej. Wydaje mi się, że wszystko, co opatrzone metką ŚLUB jest 3x droższe, więc czasami warto poszukać wśród zwykłych usługodawców i mieć dużo taniej.

Gość MartaSmreczka
wrphotography.pl- polecam z całego serca

Gość Martyna Ciepiela
Szanowni Państwo, co najmniej dziwnie jest polecać samą siebie, ale jeśli szukacie Państwo fotografa ślubnego, to zapraszam na moją stronę www.martynaciepiela.pl . Jeśli spodobają się Państwu moje prace, to zachęcam do kontaktu. Pozdrawiam i życzę udanych decyzji! Martyna Ciepiela, www.martynaciepiela.pl

Gość gość
Jesli szukacie genialnego fotografa do ślubu lub innych swoich potrzeb to osobiście mogę polecić www.fotoprimo.com.pl/fotografia-dziecieca świetny uczciwy fotograf, zdjęcia robi rewelacyjne a uczy jeszcze lepiej !

Gość gość
ja też wspólpracowałam z firmą infocusmedia i bardzo bardzo polecam :) wspaniałe zdjęcia wyszły, aż się napatrzeć nie mogłam ;)

Do Pani Martyny Ciepiela- Pani Martyno z całym szacunkiem, ale moja DECYZJA o wyborze Pani na fotografa była Błędna!!!!! Zdjęcia? Całkiem dobre, ale żeby odesłać nam płytkę CD i pomylić imię Panny Młodej (??!!!)w prezentacji multimedialnej to chyba brak profesjonalizmu...:/ Szkoda, że mimo naszych telefonów z prośbą o wysłanie nowej nie dotrzymała Pani słowa... Niby nic a pamiątka ze ślubu żadna w tym momencie. Pozdrawiam Urszula- Nie Zuzanna:)

Gość gość
do mnie przyjechali z http://www.fotoziemka.pl/. Przecież nie trzeba się ograniczać tylko do Krakowa, bo fachowcy jeżdżą po całej Polsce.

Gość Basia007
Jak z Krakowa, to tylko NeonCup Studio (ncstudio). Mają nieszablonowe podejście do zlecenia, używają mega sprzętu, filmują we dwóch (super ujęcia), no i mają do dyspozycji drona. Młodzi, z werwą. Jeszcze im się chce. Ja korzystałam i polecam wszystkim.