Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Justyna ma miliony na koncie a mimio to depresje,jak to mozliwe?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
kasa szczescia nie daje

Gość world trade enter
Normalnie takie życie

Gość gość
kasa szczescia nie daje a mimo to dla kasy ludzie robia doslownie wszystko zapominaja o zyciu codziennym byleby gonic za kasa a wystarczy byc zdrowym miec dach nad glowa jakis dochod aby z glodu nie umrzec i byc przy tym szczesliwym :) no ale, wiekszosc poswieca powyzsze szczescie tylko dla kasy

Gość gość
Ja nie rozumiem tylko jednego ona poroniła na obozie sportowym i ma żal że poroniła :( kto w ciąży jedzie na obóz sportowy :(

Gość gość
A co do depresji ma kasa . Ciągły stres ,strata dziecka ogromna presja ze strony kibicow na medale i Justyna nie wytrzymała psychicznie . Życzę zeby jak najpredzej doszła do siebie...

Gość gość
oj kasa może wpłynąć na cZłowieka zależy jeszcze jakiego

Gość gość
depresja to nie wyrok to zaproszenie do zejscia do tych miejsc ktore zalales/as betonem bo byly zbyt trudne aby sie z nimi zmierzyc najczesciej w dziecinstwie, ale niekoniecznie pytanie za 100 punktow: czego programowo nie dostrzega dziecko wychowane w: 1, atmosferze tyranii 2 atmosferze - ze szczegolnym uwzglednieniam hasla przeszkadzasz mi w realizacji nalogu 3 atmosferze " nie masz kasy jestes nikim" 4 atmosferze: poskarze sie mamie/tacie bo mnie kocha bardziej - ze szczegolnym uwzglednieniem debilnych rodzicow ktorzy swoje fobie.niespelnione ambicje przelewaja na bachora

Gość gość
Jak dobrze poszukacie to znajdziecie info, że wpadła w depresję po tym jak wzięła się za żonatego, który kopnął ją w d**ę.

Gość gość
A ja nie rozumiem po co ona się wszystkim zali ze poroniła, zwłaszcza ze nikt o ciąży nie wiedział, normalna kobieta potrzebuje wsparcia w rodzinie a nie afiszuje się w mediach, chce żeby było o niej glosno?Medale i reklama nie wystarczają? Poza tym swiadomie pojechala na oboz sportowy, mogla się liczyc ze może stracic dziecko, ale zloto było ważniejsze a teraz zal, tysiące kobiet na sibie chucha i dmucha i tez traca dzieci i im należy wspolczuc. A teraz robi z siebie histeryczke.

Gość gość
przyklad pierwszy z brzegu chociaz nie pisze tego w kategoriach religijnych dziewcze wychowane w typowej muzulmanskiej rodzinie kiedy odkryje ze JEST CZLOWIEKIEM TAKIM JAK FACET I MA PRAWO DECYDOWAC O SOBIE? raczej wczesniej czy raczej pozniej, zakladajac ze zerwie sie z lancucha ALE trafi z deszczu pod rynne?

Gość gość
a z kim zaszla, z tym narciarzem?

Gość gość
bzykała sie z zonatym a teraz depresja na cała Polske, jakos mi jej nie jest zal

Gość gość
O juz bedą siać ploty.

Gość gość
czy ona ma w ogole meza? uważam ze po soczi o niej ucichlo to postanowila się przypomnieć, najpierw w reklamie banku a teraz o poronieniu sprzed roku do którego w znacznym stopniu doprowadzila, bo kariera była wazniejsza

Gość gość
To nie chodzi o dziecko, chcę teraz wybielić wizerunek bo była zwykłą kochanką. I że teraz taka biedna w depresji. Zrobiła szoł, że niby wspiera innych w depresji. A tak naprawdę, wiadomo o co chodzi. Tak słyszałam.

Gość gość
z kim sie bzykala ma akurat mniejsze znaczenie jak to co koles jej p******il jak ja slysze: bardzo cie kocham ALE zona dzieci kredyty cuda wianki i cyganki to mam tylko jedno pytanie: jestes facetem czy meska d***** w tym ukladzie? sorry vinnetou d***** dziela sie na damskie i meskie brak ci adtenaliny? znajdz sobie trzy kochanki na raz i powiedz o nich zonie

Gość gość
dla mnie to ona jest żenująca, po co w ogóle wywleka swoje zycie prywatne ???? za mało o niej pisza czy co?? wstydziłaby sie z ta swoja depresja, najpierw sie puszcza z zonatym, potem jedzie w ciazy na obóz i wielki płacz, głupia jest i tyle

Gość gość
Nie można być szczęśliwym w zapleśniałym mieszkaniu jedząc codziennie chleb z najtańszą konserwą. Bez kasy nie ma zdrowia.

Gość gość
skoro kasa szczęścia nie daje to Justyna jesli to czytasz. przelej mi całą swoją kasę. czekam. i wez sie lepiej za robote na jakiejsc kasie. jak czlowiek musi z********la.c za grosze to nie ma czasu na depresje

Gość gość
14:41 na łeb c***adło ?

Gość gość
depresje moze miec ktos kto zarabia 1200 zł i nie stac go na utrzymanie rodziny, Justyna by sie wstydziła z ta swoja depresja, chyba jej sie w d***e przewraca

Gość gość
Pewnie nie raz bedzie żalowała ze przyznala sie do depresji i straty dziecka . Przestancie plotkować !! Co slyszałas ! Znasz ją !? Wszystkiemu wierzysz co piszą w bruku ?! ŻENADA.

Gość gość
bez czyjej kasy? proste jak budowa cepa 30 lat placilem cos co nazywa sie ubezpieczenie zdrowotne szanowni reformatorzy sluzby zdrowia uznali ze im sie nalezy ALE jak pan docteur mial przyjechac do naglego wypadku (nie chodze) to stwierdzil ze nie ma takiego przepisu ktory by mu to nakazywal i mam poczekac do 18 po czym wezwac karetke w ktorej i tak nie bedzie lekarza a wylacznie ratownik medyczny ktory mnie przewiezie na oddzial szpitalny ktos w tym kraju na leb upadl ze zbyt wysokiego szczytu

Gość gość
taki nasz rzad :) grunt ze tusowi pomocy lekarskiej nikt nie odmowi sprzeda jeszcze pare fabryk polskich i co mu tam on i jego rodzina bedzie miala zycie zapewnione nie w polsce to w niemczech bo tam jego korzenie koorfa co za wstyd szkopski pomiot naszym premierem :O a co do Justynki ... lubie ja za to co osiagnela w sporcie ale juz to co sobie namieszala w zyciu osobistym wcale mi nie odpowiada zadnych zasad ja sie okazuje nie ma nasza dziewuszka a szkoda