Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bablaa

newonowe ciuchy i manicure

Polecane posty

Gość bablaa

chciałam poznać waszą opinię, jaki manicure nosić do neonowych ciuchów, bo są teraz modne, ale nie umiem do nich dopasować reszty stylizacji żeby się nie gryzło ze sobą?

Gość gość
Biały :)

Gość retrogirl
tak! białe zupełnie wystarczą, ładnie będą kontarstowały z agresywnymi kolorami, z rimmela jest fajny biały lakier i niedrogi, z tej kolekcji rita ora, obczaj sobie :)

Gość hanutka11
mam nadzieję,że nie nosisz od stóp do głów jednego neonowego koloru :o a jak np. masz jeansowy dół i neonowo różową górę to dla kontrastu można dobrać też neonowy kolor, może np żółty. to fajne zestawienie, rimmel ma fajne takie lakiery,manhattan też, na pewno sobie coś dobierzesz, weź ciucha do drogerii i poprzystawiaj do lakierów i coś się z tego wykluje

Gość klaudia_gda
też jestem za białym, kiedyś miałam taki piękny biały z astora,ale jeszcze nie wiem czy mają w ofercie, biały mani lubię od kilku sezonów, moim zdaniem pasuje do wszystkiego :)

Gość retrogirl
na fejsie jest klub miłośniczek pięknych paznokci może tam ci coś doradzą więcej oprócz białego, bo biały to trochę nudą wieje...

Zamiast białego, możesz po prostu nosić samą odżywkę o jakimś kremowym odcieniu, moją faworytka jest Eveline 3w1, trzecia warstwa daje kremowe pokrycie.

Gość jefelka
nie no odżywka to odżywka a lakier to lakier, ja bym kupiła sobie fuksję, to neonowej żółci czy nieskiego będzie pasowało, a astora mam ładną fuksję i noszę dla kontrastu :)

Gość sandramaria
Jak uważasz :) Z takich uniwersalnych kolorów to róż, ewentualnie jakaś przygaszona mięta.

Gość bablaa
o, dzięki za sugestie :d a może tak jeszcze bardziej zaszaleć i sobie jakiś top brokatowy na pazurki położyć? widziałam ładny chyba z sally hansen, czasem się we mnie budzi taka festyniara :d

Gość retrogirl
heheh festyniara ;d nie no, każdy ma prawo się nosić jak chce, a co do lakierów rimmel to przeczytałam ostatnio,że kupując je na promocjach w rossmanie czy hebe, wspieramy fundację DKMS, bo 1% ze sprzedaży idzie na ich cele, czy to nie fajnie,że możemy pomagać w tak prosty sposób jak kupno lakieru ? :)

Dziewczyny ja tak samo kocham neonowe ubrania :) Ja jestem zadowolona i korzystam z fajnego magazynu na temat mody :) Tu podaje wam link do niego www.stylen.pl :) Tam znalazłam sporo ciekawy rad i porad z których jestem bardzo zadowolona Polecam!!!:)

Gość gość
przecież możesz pomalować pastelowo paznokcie a na jednym z nich neonowy wzór zrobić "&" i pomożesz fundacji DKMS i zaintrygujesz ludzi co go zauważą :)