Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak myślę by WYPRAĆ RĘCZNIKI W DOMESTOSIE

Polecane posty

Gość gość

co o tym myslicie ? tak zjedziecie mnie pewnie :) al emoże nie. mam dziatka który jest już bardzo stary i.... jego ubrania mama pierze w pralce frani bo nie chcę prac jego ubrań w naszej pralce bo on a to się obsika a to co innego pościel to samo. a jak by tak ręczniki wyprać w domestosie ? na 60 stopni a potem w proszku na 90 ?

Gość gość
Oczywiscie swietny pomysl ja piorę w kreciku do udrazniania rur

Gość gość
nie no może lepiej nie :) ja dezynfekuję pralkę domestosem pranie na 60 potem na 90 oczywiście na pusto :0

Gość gość
przecież jak wypierzesz na 90 stopni to sie zdezynfekuje... i nie rozumiem prania po dziadku osobno. a dzieci nie sikaja? do pieluch też kiedys Twoja mama miala osobna pralke? popieprzona rodzina.

Gość gość
No ja też bym prała rzeczy obsikane przez dziadka osobno, to takie dziwne? Chciałabyś żeby twoje albo męża czy dziecka ubrania się mieszały z czyimś moczem?

Gość gość
poprostu wypralabym osobno, a potem mozna puscic pralke pusta jak tak bardzo sie brzydzisz.

Gość gość
Wasze smrody nie szcza i nie sraja ? Wariatki

Gość gość
dla pan powyzej zasikane rzeczy dziecka są super cudowne, a rzeczy dorosłego to juz zło. zycze wam zeby was tak na starość wasze dzieci potraktowaly.

Gość gość
traktujecie dziadka jak człowieka drugiej kategorii, ale pamiętaj że zarówno Ty jak i Twoja matka też możecie kiedyś sikać pod siebie, a skoro chcesz te dziadka rzeczy prac w domestosie, to jego samego wrzuć do wanny i tez polej czymś dodezynfekcji

Gość gość
gość 05.06.2014 przecież jak wypierzesz na 90 stopni to sie zdezynfekuje... i nie rozumiem prania po dziadku osobno. a dzieci nie sikaja? do pieluch też kiedys Twoja mama miala osobna pralke? popieprzona rodzina. x myslisz ze z pindola twojego gacha mocz nie wyplywa na gacie ?

Gość gość
Nie radzę w tym prać. Zniszczysz materiał, na dodatek ręczniki będą śmierdziały tą całą chemią.

Gość gość
przecież dziadkowi zapach domestosu nie zrobi róznicy :P

Gość gość
osobno - rozumiem w osobnej pralce - nie rozumiem a twoj pot, albo cipka nie pozostawia na ubraniach niczego? hipokrytko :P

Gość gość
Pochwę domestosem przemyj

Gość gość
Zenua

Gość gość
ja proponuje dziadka zamknąć w szklanej kapsule, albo w piwnicy. po co on wam, starzy ludzie sa obrzydliwi przeciez.

Gość gość
Jak czytam takie tematy to az boje sie starości. Mam nadzieje że madrze wychowam dzieci...

Gość gość
Dziatka :-o

Gość gość
Haha dziatek