Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Broblem z wizyta u weterynarza. Pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Musze udac sie z moim psem do weterynarza, poniewaz cos bardzo niedobrego sie z nim dzieje, chyba zaczyna chorowac. Problem jest taki, ze to nie ja odpowiadalam za mojego psa a moi dziadkowie, nie jest on zaszczepiony na wscieklizne (pies mieszka w domku, ma ogrodek, nie ma mozliwosci aby ani on sie zarazil od obcego psa ani zeby on kogos ugryzl, pomimo tego jes lagodny i przyjazny ) I moje pytanie jest takie, czy weterynarz moze prosic o cos w rodzaju zaswiadczenia o szczepieniu, co jesli go nie bede miala, czy moze odmowic leczenia, czy moze w ogole miec jakies problemy z tym ?

Gość gość
Przyprowadź psa, powiedz że to pies dziadków, a o reszcie rzeczy nie wiesz. Weterynarz to przede wszystkim lekarz, a nie policjant. Jak chcesz to może go zaszczepić za dziadków, jeśli nie to mów "nie wiem".

Gość gość
up

Gość gość
A po co mu takie zaświadczenie ,co? Problem byłby gdyby pies kogoś pogryzł to wtedy musisz mieć zaśw.o szczepieniu by pogryziona osoba mogła uniknąć tych bolesnych zastrzyków. To ,że piesek sobie biega w ogródku i nie ma kontaktu z ludzmi czy innymi psami wcale nie chroni go przed wścieklizną ...mi do ogródka czasem wpada wiewiórka lub jeże i boję się by mojej suni czymś nie zarazili...

Gość gość
Nie. Ja dzis z psem byłam u weterynarza i o nic takiego nie prosił. Cieszył się że 30 zł za wizyte mu zostawiłam

Gość gość
To dobrze, bo juz sie martwilam, ze moglby robic o to problemy. Dziekuje za odpowiedzi ;)

Gość gość
powiedz weterynarzowi ,że tego psa masz od niedawna i że chcesz go zaszczepić przeciw wściekliźnie ,bo nie był szczepiony. nie tłumacz się czyj to pies i skąd go masz. powiedz,że ty masz go od nieawna

Gość gość
wydaje mi się że najlepiej będzie jeśli zmienisz weterynarza. W naszym przypadku tez tak było, że lekarz postawił złą diagnozę naszemu psiakowi. Zmieniliśmy lekarza na http://lecznicachylonia.pl i tam lekarz wykluczył chorobę, białaczkę. Piesek jest zdrowy, czuje się świetnie. W tym gabinecie lekarz podchodzi do naszego pieska z sercem. W gabinecie panuje profesjonalizm. Piesek się nie boi i my też jesteśmy o niego spokojni że jest w dobrych rękach.

Gość gość
Ta ma zmienic weta jak u niego jeszcze nie była, relkamę też trzeba umieć logicznie wstawiać, bo inaczej to spam .

Gość gość
dobry lekarz nigdy nie odmówi pomocy,także śmiało powinnaś w takich wypadkach wybierać się do weterynarza. moimi zwierzakami opiekuje się lecznica www.weterynarz-szczecin.info i wiem,że zawsze mogę liczyć na fachową pomoc tamtejszych lekarzy.